COFFEE BERRY

Υποψήφιος στην κατηγορία 3.6 Top Coffee Chain Design
Κλάδος δραστηριότητας: STREET CAFE
Ιστοσελίδα: https://coffeeberry.coffee/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Με περισσότερα από 220 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Γερμανία. Ενώ σύντομα έρχονται κι άλλες αγορές στην υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο καθώς η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με ενδιαφερόμενους επενδυτές, η COFFEE BERRY μέσα σε 7 μόλις χρόνια, έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως love brand μέσα από σκληρή δουλειά, στρατηγική και τεχνογνωσία. Πρωταγωνιστικά συστατικά του δημιουργήματος αυτού, αποτελούν το εξαιρετικό προϊόν που προσφέρει, το διαφοροποιημένο design concept των καταστημάτων καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Έχοντας ταυτιστεί με τη διανομή καφέ, και με εμπειρία και τεχνογνωσία που μετρά περισσότερα από 20 έτη στην παραγωγική διαδικασία του πολύτιμου κόκκου, μπορεί να δηλώνει ότι γνωρίζει καλά & αγαπά τον καφέ.

Σε αυτά τα θεμέλια βασίστηκε η αναζήτηση και οι μοναδικές επιλογές που προσφέρει αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα του δικτύου. Στόχος είναι να προσφέρει μια ανεπανάληπτη γευστική και αισθητική εμπειρία στον καταναλωτή, άριστη και σταθερή ποιότητα σε όλα τα καταστήματα και προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και νέες ποικιλίες καφέ, που να καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Ο καλύτερος καφές στα Coffee Berry, είναι ο καφές όπως προτιμά να τον απολαμβάνει κάθε καταναλωτής κι αυτή είναι η φιλοσοφία για όλους όσους επιλέγουν τα Coffee Berry καθημερινά!

Η αλυσίδα, έχοντας εξαρχής αποφασίσει ποιο είναι το concept , οριοθέτησε το αρχιτεκτονικό brief, επενδύοντας σοβαρά στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των καταστημάτων της. Αποτέλεσμα αυτού, η πολύ υψηλή αξιολόγηση των καταστημάτων της σε σχέση με τα καλύτερα του ανταγωνισμού, όπως αποδεικνύει η Ποιοτική Έρευνα καταναλωτή (Truberries 2019). Στην εταιρεία υπάρχει εσωτερικά ένα ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό τμήμα που σχεδιάζει και υλοποιεί άριστα τα καταστήματα διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη εικόνα του δικτύου Coffee Berry. Χάρη στα υψηλής αισθητικής καταστήματα, η Coffee Berry αποτελεί για τους καταναλωτές μια αναβαθμισμένη, πρόταση συνάντησης για τον καφέ (MRB 2022).