AHMAD TEA GREECE

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.9 Top Tea Supplier
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ιστοσελίδα: https://ahmadtea.gr/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η εταιρεία Κυριάκος Γεωργίου ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου τροφίμων από το 1959, απασχολούνται πάνω από 12 εργαζόμενοι και διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων. Εισάγει και διανέμει σε όλη την Ελλάδα εξαιρετικά προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού μεταξύ των οποίων το τσάι AHMAD TEA LONDON.
Αντιπροσωπεύουμε το τσάι AHMAD από το 2009. Είναι η μεγαλύτερη οικογενειακή εταιρεία τσαγιού στον κόσμο και είναι στην παγκόσμια αγορά εδώ και 35 χρόνια.
Έχει παρουσία σε πάνω από 80 χώρες και οι πωλήσεις στην λιανική αγορά είναι πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Τα προϊόντα της έχουν κερδίσει πάνω από 20 Great Taste Awards και η εταιρία είναι πλέον Great Taste Producer.
Έχει καθιερωθεί με την πεποίθηση ότι η φήμη της πρέπει να βασίσετε στην ποιότητα υποστηριζόμενη από 4 γενιές ειδικών τσαγιού συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της.
Λειτουργεί με καινοτόμα, υπεύθυνη και δημιουργική εταιρική κουλτούρα.
Τα προϊόντα είναι αναγνωρίσιμα παγκοσμίως και αποδεδειγμένα μας εμπιστεύονται οι καταναλωτές οπού πωλείται το προϊόν μας.
Ο Πρόεδρος της εταιρείας ο οποίος είναι και ο επικεφαλής των δοκιμαστών τσαγιών υπόσχεται ότι ‘’δεν θα πουλάω κάτι που δεν θα έπινα στο σπίτι μου’’.
Ένα μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη πηγαίνει σε φιλανθρωπίες παγκοσμίως.
Η AHMAD είναι μέλος της UK TEA & INFUSIONS ASSOCIATION, Ethical Tea Partnership και έχει πιστοποιήσεις Gold ecovadis & FSSC & HACCP.
Η δέσμευση για ποιότητα και σταθερότητα έρχεται από μια μονάδα παραγωγής τσαγιού στα Η.Α.Ε, το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο τσαγιού στην μέση ανατολή.
Οι συσκευασίες και τα φακελάκια τσαγιού είναι φιλικά προς το περιβάλλον χωρίς καθόλου πλαστικό, 100% ανακυκλώσιμα ή/και κομποστοποιήσιμα.
Στα διαφορά μίγματα τσαγιού και βοτάνων περιέχονται φυσικά αρώματα και αληθινά κομμάτια φρούτων.
Απευθύνεται στους καταναλωτές με καινοτόμα προϊόντα που δημιουργούν τάσεις όπως αφεψήματα φρούτων και βοτάνων και προϊόντα για την φυσική ενίσχυση της καθημερινότητας.

Στην Ελλάδα η ανάπτυξη του Ahmad Tea στο Ho.Re.Ca & Retail είναι συνεχής και με εντυπωσιακή αύξηση κάθε χρόνο από το 2015.
O μέσος όρος συμμέτοχης στον κύκλο εργασιών είναι στο 16,66% με αύξηση από το 2020 65%.
Στο κανάλι του Ho.Re.Ca υπάρχει δίκτυο συνεργατών που διανέμουν το AHMAD σε εστιατόρια, καφετέριες, κυλικεία μουσείων, νοσοκομείων, πανεπιστημίων, αεροδρομίων, σταθμών λεωφορείων, τρένων και πλοίων.
Συνεργασίες με εταιρείες καφέ όπως : Nestle, Cafe Luigi, 1886BONOMI, CUP Αρχοντάκης, Cafo, Lareti, Attibassi, ORO Cafe και αλυσίδες πώλησης αρτοσκευασμάτων όπως Everest, Βενέτη, MonKooloor, KIOSKY’S, Flocafe.
Παρουσία σε αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ Μπαλάσκας, Θανόπουλος, Ρουμελιώτης, Grocery 362, Flora Market.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί καθημερινά παραγγελίες από όλη την Ελλάδα και είναι σε λειτουργία από το 2020.
Τέλος είμαστε ενεργοί σχεδόν σε όλα τα social media με διαγωνισμούς, give away δώρα και άλλες προωθητικές ενέργειες

Στο σύνολο εταιρεία έχει πάνω από :
• 65 συνεργάτες (Χονδρεμπόριο)
• 4 Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ
• 100 σημεία Μικρής λιανικής –Delicatessen, καφεκοπτεία
• 250 ξενοδοχεία
• 2.000 σημεία Café/Take Away
• Καθημερινές αποστολές σε όλη την Ελλάδα από το e-shop

Ως Κυριάκος Γεωργίου ΕΠΕ είμαστε εστιασμένοι στο τσάι πουλάμε ένα πολύ καλό προϊόν και ταυτόχρονα υποστηρίζουμε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα την φιλανθρωπία και την εταιρική κοινωνική ευθύνη σε συνεργασία με την AHMAD.