WELLNESS STORES PROFESSIONAL

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.8 Top Non Coffee Supplier in After-Sales Support
Κλάδος δραστηριότητας: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
Ιστοσελίδα: https://wellness-stores.eu/el/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η εταιρία Wellness Stores που αριθμεί 32 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά στα συστήματα επεξεργασίας νερού, με γνώμονα την συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, προσφέρει ενημερωτικά σεμινάρια για την σωστή κατεύθυνση-καθοδήγηση που οφείλει να έχει ο επαγγελματίας. Η εταιρία μας προσφέρει υπηρεσίες που μπορούν να διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των πελατών μας με την υπηρεσία Direct After Sales Service.
Με την συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρουμε από την αρχή μια δομημένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείτε πριν και μετά την τοποθέτηση ενός φίλτρου νερού. Με βασικό γνώμονα ότι δεν υπάρχει η ίδια ποιότητα νερού σε όλη την Ελλάδα, τα Wellness Stores εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια την υπηρεσία ανάλυσης νερού που θα πρέπει να γίνεται πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος επεξεργασίας νερού. Στην ανάλυση νερού που πραγματοποιούμε, αναλύουμε οκτώ διαφορετικά στοιχεία στο νερό. Βάση των αποτελεσμάτων της ποιότητας νερού και της κατανάλωσης καφέ, τοποθετούμε το σωστό σύστημα επεξεργασίας νερού. Στην συνέχεια πραγματοποιούμε έναν περιοδικό έλεγχο ανά τακτά διαστήματα της ποιότητας του νερού μετά από το φίλτρο, ώστε να μπορούμε να έχουμε σταθερά και σωστά αποτελέσματα. Τέλος ενημερώνουμε των πελάτη μας για την λήξη και ανανέωση αλλαγής του φίλτρου βάση των λίτρων ή της χρονικής περιόδου που έχει δουλέψει το φίλτρο νερού. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε την αλλοίωση του τελικού προϊόν καθώς και τις ανεπιθύμητες βλάβες που μπορούν να προέλθουν στον εξοπλισμό.
Την παραπάνω υπηρεσία και διαδικασία είτε την προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, είτε τους εκπαιδεύουμε ούτε σώστε να την πραγματοποιούν και να την εκπληρώνουν οι ίδιοι στους τελικούς τους πελάτες.
Η εταιρία μας προσφέρει επίσης την υπηρεσία της απομακρυσμένου ελέγχου με μια έξυπνη συσκευή που τοποθετείτε μετά τα συστήματα μας. Το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί και προσφέρει μέσω μια εφαρμογής (κινητό,pc) τον πλήρη έλεγχο όπου ενημερώνει την εταιρία καφέ ή τον πελάτη του για την κατανάλωση λίτρων νερού και την λήξη του φίλτρου νερού για την αλλαγή του.
Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα τεχνολογία και υπηρεσία που θα μπορέσει να προσφέρει στους συνεργάτες μας ακόμα καλύτερη εξέλιξη στην καθημερινότητα τους.
Η κριτική που λαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια από τους πελάτες μας, είναι αρκετά ενθαρρυντική ώστε να μας δώσει το κίνητρο να μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους ίδιους και στην Ελληνική βιομηχανία του καφέ.