WEDOO DIGITAL AGENCY

Υποψήφιος στην κατηγορία 8.9 Top Web Design Agency for the Coffee Industry
Κλάδος δραστηριότητας: BRANDING - WEB DEVELOPMENT - DIGITAL MARKETING
Ιστοσελίδα: https://wedoo.gr/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Το Olympic Coffee, ένας παίκτης που έχει αναδειχθεί στον κόσμο της καφεστίασης, αξιολογείται βάσει τριών κριτηρίων που αντιπροσωπεύουν την πολυπλοκότητα και την επιρροή της επιχείρησης σε διάφορους τομείς.
Αρχικά, η αποτελεσματικότητα, φήμη και συμβολή στην οικονομία αντιστοιχούν σε ένα μεγάλο κομμάτι του business plan της εταιρίας. Το Olympic Coffee κερδίζει βαθμούς με το υψηλό ποσοστό εμπορικής επιτυχίας, αξιοποιώντας τον μέσο όρο των τελευταίων τριών ετών. Επιπλέον, η παρουσία του σε πολλές πόλεις και η ενεργή συμμετοχή σε εκθέσεις και βραβεία αποδεικνύουν τη συνεχή αφοσίωσή του στην ανάπτυξη και την προώθηση της καφεστίασης.
Στη συνέχεια, η καινοτομία και η πρωτοτυπία είναι στοιχεία απόλυτα συνυφασμένα με τον εταιρικό χαρακτήρα. Το Olympic Coffee ξεχωρίζει με τη συνεχή εισαγωγή νέων προϊόντων και τη διείσδυση της εταιρικής ταυτότητας στην αγορά. Οι καινοτομίες τους προσφέρουν στον τελικό αποδέκτη-καταναλωτή-χρήστη στοιχεία οφέλους που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους.
Τέλος, η πληρότητα και η ποιότητα στην εκτέλεση έργου και πρωτοβουλίας αντικατοπτρίζονται στη σταθερή ανάπτυξη της εταιρίας. Ο αριθμός θυγατρικών, μαγαζιών franchise και συνεργατών με ουσιαστική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με πρακτικές marketing και διείσδυση σε νέες αγορές, αντικατοπτρίζουν την επιτυχημένη εκτέλεση των στρατηγικών τους.
Με βάση αυτά τα κριτήρια, το Olympic Coffee αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση, συνδυάζοντας αποτελεσματικότητα, καινοτομία και πληρότητα σε έναν δυναμικό συνδυασμό που αντανακλά την ανεπιτυχή συνένωση της καφεστίασης και των Coffee Business Awards.