Coffeetales

Υποψήφιος στην κατηγορία 6.5 Top Coffee Equipment Supplier Site
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Ιστοσελίδα: https://www.coffeetales.gr/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η Coffeetales είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2017 στο ηλεκτρονικό εμπόριο καφέ, εξοπλισμού και αξεσουάρ barista/bartender μέσω της ιστοσελίδας coffeetales.gr.
Με έδρα τη Βέροια όπου βρίσκονται τα γραφεία και οι αποθήκες της εταιρείας, διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την ελληνική επικράτεια και στην Κύπρο. Η προσεκτική επιλογή όλων των προϊόντων, η άμεση διαθεσιμότητα του 90% του αποθέματος αυτών και οι ανταγωνιστικές τιμές, μάς έχουν κατατάξει ανάμεσα στα κορυφαία e-shops στον χώρο.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας προϊόντα σχετικά με την παρασκευή καφέ και ροφημάτων, πολύ μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ barista και bartender, καθώς και εξοπλισμό κατάλληλο για την οργάνωση και λειτουργία των χώρων μαζικής εστίασης. Το coffeetales.gr απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον οικιακό χρήστη.
Η λίστα των προϊόντων μας αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα, αλλά και από προϊόντα υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές, κρατώντας τον πήχη ψηλά και ανανεώνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων και τον υπηρεσιών μας.
Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις. Για τον λόγο αυτό, το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος και να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη χρήση του δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στο after sales service.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της διαχείρισης ολικής ποιότητας, το τμήμα αποστολών της εταιρίας μας διασφαλίζει ότι η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς στον αναμενόμενο χρόνο και θα λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί.
Κύριο μέλημά μας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού με στόχο να ανταποκρίνεται στις συνθήκες ανταγωνισμού και να διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο της Horeca. Δεσμευόμαστε ότι η διαρκής αναζήτηση νέων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών είναι και θα παραμείνει η προτεραιότητά μας.