ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗ LEGIT

Υποψήφιος στην κατηγορία 8.7 Top Innovative Coffee Product
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία του espresso brand LEGIT των Καφεκοπτείων Λουμίδη στηρίζεται στην προσεκτική επιλογή των κόκκων καφέ κορυφαίας ποιότητας, την επεξεργασία τους με αγάπη και σεβασμό, το ήπιο και προσεκτικά σχεδιασμένο καβούρδισμά τους, και στην ολοκληρωμένη υποστήριξη των επαγγελματιών HO.RE.CA. με παροχές και υπηρεσίες υψηλής αξίας (state of the art επαγγελματικό εξοπλισμό, barista training, F&B consulting, 24/7 after sales support).
Περιλαμβάνει τρία χαρμάνια espresso που σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις & προτιμήσεις της γευστικής παλέτας του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή και speciality single origin espresso που εναλλάσσεται 4 φορές τον χρόνο ανάλογα με την περίοδο συγκομιδής κάθε χώρας (harvest cycle project) και θα εκπλήξει θετικά και τους πιο απαιτητικούς coffee lovers.
Το brand name LEGIT προέρχεται από τη λέξη legitimate και σημαίνει μεταφορικά «σωστός, καλός, αυθεντικός, τίμιος» όπως ακριβώς είναι ο καφές μας! Αυθεντικός, πραγματικά καλός καφές από ένα αυθεντικό coffee roaster με εμπειρία 103 ετών.
Το εμπορικό λανσάρισμα του LEGIT ξεκίνησε επίσημα στο Athens Coffee Festival 2023 και συνεχίζεται μέσα από στρατηγικές συνεργασίες και ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης και επικοινωνίας.