Γρηγόρης

Υποψήφιος στην κατηγορία 3.6 Top Coffee Chain Design
Κλάδος δραστηριότητας: ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗ
Ιστοσελίδα: https://www.gregorys.gr/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: INTERIOR DESIGNER ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ PROJECT:
H Τεχνική Διεύθυνση σε συνεργασία με το Τμήμα Marketing, του Γρηγόρη.

ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ:
Ο Γρηγόρης είναι ένα οικείο brand που έχει σαν στόχο να εξυπηρετεί τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους τον καφέ και το φαγητό τους. Γι αυτό το λόγο, δημιούργησε ένα νέο concept καταστήματος με στόχο να τους εξυπηρετεί όπου και αν βρίσκονται, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη βαρύτητα στα τουριστικά σημεία της χώρας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Η καντίνα του Γρηγόρη είναι ένα νέο concept, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2023, οπότε τώρα ξεκινάει τις συμμετοχές σε βραβεύσεις.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ:
Σε ένα από τα πιο μεγάλα λιμάνια της χώρας, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Γρηγόρης άνοιξε το καινούργιο κατάστημα-καντίνα που προσφέρει την ίδια αγοραστική εμπειρία με τα υπόλοιπα καταστήματα Γρηγόρης. Η νέα καντίνα είναι ακριβώς αυτό που έλειπε από το λιμάνι του Ηρακλείου. Υποδέχεται και αποχαιρετά χιλιάδες ταξιδιώτες που απολαμβάνουν εκλεκτά χαρμάνια καφέ και πεντανόστιμες γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.

• Βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο του Λιμανιού, δίνοντας τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες, επισκέπτες και περαστικούς, να την προσεγγίσουν εύκολα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
• Σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων. Διαθέτει τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουν και τα υπόλοιπα καταστήματα Γρηγόρης, έτσι ώστε να παρασκευάζει όλα τα προϊόντα. Καφές, ροφήματα, φρέσκοι χυμοί, φρεσκοψημένες πίτες, σάντουιτς, γλυκίσματα, σαλάτες και συσκευασμένα προϊόντα είναι διαθέσιμα στους ταξιδιώτες που είτε φτάνουν είτε ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι
• Διαθέτει μεγάλες βιτρίνες προϊόντων, που προσφέρουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να επιλέξει εύκολα τα προϊόντα που επιθυμεί.
• Διαθέτει καθιστικό, με μοντέρνα τραπεζοκαθίσματα, τέντες και φυτά, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους στο κατάστημα-καντίνα.
• Ο εσωτερικός χώρος της καντίνας είναι ευρύχωρος, προσφέροντας ευκολία κινήσεων στο προσωπικό.
• Η συνολική της αισθητική είναι minimal και αναβαθμισμένη, με κυρίαρχα χρώματα το πράσινο και το μαύρο.
• Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό ετοιμάζει καθημερινά φρεσκοπαρασκευασμένα προϊόντα και τα προσφέρει στους ταξιδιώτες συνοδευμένα με ένα ζεστό χαμόγελο και τη ζεστή ελληνική φιλοξενία.
• Το ωράριο λειτουργίας της καντίνας είναι διευρυμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες.
Στην Καντίνα του Γρηγόρη, η γεύση συναντά τη φιλοξενία και ο καφές & το φαγητό την απόλαυση. Η Καντίνα του Γρηγόρη, με τον τρόπο της, έχει συμβάλει στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών της χώρας μας, εξυπηρετώντας Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες.