MY VITAMIN BAR

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.7 Top Innovative Non Coffee Supplier
Κλάδος δραστηριότητας: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Ιστοσελίδα: https://www.myvitamin.bar/el/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η Myvitaminbar είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας αυτοπλενόμενων επαγγελματικών αποχυμωτών φρούτων και λαχανικών.
Με την πατενταρισμένη τεχνολογία HC Tech (Αυτόματο σύστημα εσωτερικού πλυσίματος, όπου διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του αποχυμωτή και μηδενίζει τις πιθανότητες αναφυλαξιών ή αλλεργιών για τον καταναλωτή) – η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην παγκόσμια αγορά το 2013 – οι αποχυμωτές μας άλλαξαν τα δεδομένα στον τομέα της χυμοποίησης και έθεσαν νέα standards στους αποχυμωτές.
Έχοντας εντοπίσει το κενό στην παγκόσμια αγορά παρασκευής χυμών φρούτων και λαχανικών, η ιδέα είχε ήδη γεννηθεί: να κατασκευάσει ένα επαγγελματικό μηχάνημα που θα προσφέρει στον καταναλωτή φρεσκοστυμμένο χυμό από φρούτα και λαχανικά της δικής του επιλογής, μπροστά στα μάτια του σε μόλις 7’’!
Είναι πλέον κομμάτι του DNA μας από το 2013 να δοκιμάζουμε και να ξεπερνούμε τα όρια μας αναπτύσσοντας άρτιους τεχνολογικά αποχυμωτές αφουγκαζόμενοι την καταναλωτική τάση παγκοσμίως για μια πιο υγιεινή καθημερινή διατροφή.
Η εταιρεία μας εκτός από ελληνικές πατέντες (1008214 & 1010080) κατέχει και πανευρωπαϊκή πατέντα (3541248), Πιστοποίηση ISO 9001 : 2015 και είναι μέλος του GS1 Association Greece.

Μερικές από τις Εταιρείες που συνεργαζόμαστε
- Supermarket Σκλαβενίτης
- Market In
- Il Toto
- Coffee Berry
- Γρηγόρης Μικρογεύματα
- Mikel Coffee
- Caffeine
- El Greco
- TDS Roasters
- I Love Cafe
- Kayak Quality Ice Cream
- IKEA
- Nappi 1911
- Ahold Delhaize
- Melt n Dip USA
- Barcelo Hotels
- Eroski Supermarkets
- Toastiamo
- E.Leclerc
- Carrefour
- Spar Group
- Coffee Island Cyprus