ΒΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ - Cortese Caffè

Υποψήφιος στην κατηγορία 5.9  Top Coffee Importer Brand
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ
Ιστοσελίδα: http://www.cortesecaffe.com
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Ο Cortese Caffè έφτασε στην ελληνική αγορά και εντάχθηκε δυναμικά στο πορτφόλιο της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ το 2012. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατέκτησε τη φήμη που του ταιριάζει. Ο καφές που καβουρδίζεται στη μικρή ιταλική πόλη της Πάντοβα, προσαρμόστηκε στις υψηλές απαιτήσεις του ελληνικού κοινού και του προσέφερε ένα υπέροχο, υψηλής ποιότητας γευστικό αποτέλεσμα.
Μετά από 11 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά ο Cortese Caffè ανανέωσε την εικόνα και τις συσκευασίες του, διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα του. Στοιχεία της φύσης όπως το καφεόδεντρο, το λουλούδι του καφέ, το νερό, τον ήλιο και τα τροπικά ζώα αναδεικνύονται στις νέες μοντέρνες συσκευασίες του.
Η νέα ταυτότητα του brand ενίσχυσε την δυναμική ανάπτυξη πωλήσεων, την επισύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών και την ελκυστική εικόνα και άριστη φήμη του brand.
Αυτή την στιγμή o Cortese Caffѐ έχει παρουσία στην Καφεστίαση σε σχεδόν όλες τις περιφέρειες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα top σήματα καφέ στην Ελληνική Αγορά, με φανατικούς ακόλουθους και πιστούς εμπορικούς συνεργάτες.