ΒΣ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ - Dallmayr

Υποψήφιος στην κατηγορία 5.9  Top Coffee Importer Brand
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ
Ιστοσελίδα: http://www.dallmayr.com
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: H εταιρεία Dallmayr είναι γνωστή για ιστορικό delicatessen στην καρδιά του Μονάχου, ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στην Ευρώπη. Έχει μία κληρονομιά πάνω 300 χρόνια, είναι μια από τις πιο γνωστές γερμανικές μάρκες καφέ και φημίζεται για την εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων της.

Η συνεργασία της ΒΣ Καρούλιας με τον Γερμανικό Οίκο Dallmayr, ξεκίνησε το 2012 με τη εκπροσώπηση του χαρτοφυλάκίου της για την Ελληνική Αγορά και γρήγορα τα προϊόντα καφέ με το χαρακτηριστικό χρυσό θυρεό, αγαπήθηκαν από την Ελληνική Αγορά. Το μυστικό πίσω από τον εξαιρετικό χαρακτήρα των καφέδων Dallmayr, βρίσκεται στην αρχική επιλογή του κόκκου καφέ. Ο Οίκος Dallmayr χρησιμοποιεί μόνο εξαιρετικές ποικιλίες καφέ, ορεινών περιοχών από τις καλύτερες αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου, συγκεκριμένα από την Αιθιοπία, την Παπούα Νέα Γουινέα, την Κολομβία και την Βραζιλία. Επίσης, το εργοστάσιο χρησιμοποιεί με μία απαλή μέθοδος καβουρδίσματος για τους επιλεγμένους κόκκους καφέ, σε μικρές παρτίδες για την προστασία των ιδιαίτερων αρωμάτων Dallmayr.

Στην HoReCa διαθέτουμε επιλεγμένους κωδικούς Dallmayr οι οποίοι ταιριάζουν με τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων και πρόσφατα έχουμε προσθέσει στο portfolio και μία σειρά από μονοποικιλιακούς καφέδες.

Πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε στην Αγορά, με την ταχύτατη ανάπτυξη των πωλήσεών σε ένα ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον, την σωστή επιλογή του χαρτοφυλακίου για τις απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή, και να ενισχύσουμε την premium εικόνα του brand Dallmayr με τις κατάλληλες υποστηρικτικές ενέργειες Marketing.