Β.Σ. Καρούλιας Μον/πη Α.Ε.

Υποψήφιος στην κατηγορία 5.1 Top Athens Coffee Importer
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ
Ιστοσελίδα: http://www.karoulias.gr
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Από το 2012 η B.Σ ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Μονοπρόσωπη Α.Ε. δραστηριοποιείται ενεργά και στον Κλάδο του Καφέ με τα premium brands, Cortese Caffé, Dallmayr και Caffѐ Diemme. Μετά από 11 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά του καφέ, έχουμε ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο με καφέδες υψηλής ποιότητας από γνωστές περιοχές του κόσμου, με ιδιαίτερες ποικιλίες, διαφορετικές επεξεργασίες και ξεχωριστά cup profileς για τις ανάγκες κάθε πελάτη.
Η φιλοσοφία μας στον Καφέ είναι η διαφοροποίηση, η εξέλιξη, και η ευαισθητοποίηση της αγοράς για ποιοτικό καφέ. Δίνουμε έμφαση στην γνώση, στην εκπαίδευση και στην χρήση του καλύτερου εξοπλισμού για ένα άριστο ποιοτικό αποτέλεσμα.
Οι βασικοί άξονες για την στρατηγική μας ανάπτυξη:
• Συστηματική επένδυση στο χτίσιμο και την ανάδειξη της εικόνας των σημάτων Cortese Caffé, Dallmayr και Caffѐ Diemme στην Ελληνική Αγορά.
• Συνεχής ανάπτυξη και ενίσχυση του εμπορικού μας δικτύου με την εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων μας, καθώς και την υποστήριξή τους με καινοτόμα εργαλεία, που τους επιτρέπουν να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς.
• Έμφαση στη δημιουργία και διατήρηση μακροπρόθεσμων εμπορικών σχέσεων, που βασίζονται στην αμεσότητα, την συνέπεια και την αξιοπιστία.
• Έμφαση στην ποιότητα και την συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, μέσα από τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που ενθαρρύνει το ταλέντο και την πρωτοβουλία, προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και επιβραβεύει το αποτέλεσμα.
Πιστεύουμε ότι μας αξίζει το βραβείο γιατί έχουμε καταφερει μία θεαματική ανάπτυξη πωλήσεων σε μία ανταγωνσιτική αγορά με καταξιωμένα international και local brands. Ξεχωρίζουμε για την πελατοκεντρική μας στάση, την αμεσότητά μας και για τις ξεχωριστές ενέργειες marketing στα συνεργαζόμενα σημεία μας.