Veluda Water Filters

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.3 Top Water Supplier
Κλάδος δραστηριότητας: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
Ιστοσελίδα: https://www.veluda.com/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: H Veluda Water Filters από το 1999 ειδικεύεται στα συστήματα επεξεργασίας και εξυγίανσης του πόσιμου νερού.
Εισάγοντας προϊόντα από τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια ανά τον κόσμο, έχει καταφέρει σε αξιοσημείωτα μικρό διάστημα να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της Veluda Water Filters δύναται να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη, οικιακή ή / και επαγγελματική, από ένα απλό φίλτρο ή ψύκτη μέχρι ένα ολόκληρο σύστημα επεξεργασίας νερού για ξενοδοχειακή μονάδα.

Διαθέτει ολοκληρωμένο τμήμα διασφάλισης ποιότητας, το οποίο απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους συνεργάτες με γνώσεις και εμπειρία πάνω στους τομείς της μελέτης, σχεδίασης αλλά και κατασκευής συστημάτων νερού.

Όλα τα προϊόντα , συμμορφώνονται πλήρως όχι μόνο με τις απαιτήσεις της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας αλλά και επιπρόσθετα πληρούν τις απαιτήσεις των Αμερικάνικων προτύπων NSF / ANSI42 και NSF / ANSI58.

H Veluda Water Filters εφαρμόζει ISO 9001, ISO 22000 και ISO 14001, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή τους από τους μεγαλύτερους φορείς παγκοσμίως (DQS, IQNet & TÜV Nord) σύμφωνα με το Γερμανικό σύστημα πιστοποίησης DAKKS.

Διαθέτει σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποθήκες, τόσο στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, όσο και στον Ασπρόπυργο, Αττικής αλλά και την Λευκωσία. Επίσης διαθέτει φυσικά καταστήματα στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη και την Λευκωσία, καθώς και πλήθος εξουσιοδοτημένων συνεργατών ανά τον Ελλαδικό χώρο που φέρουν την επωνυμία της.

Η συνεχής και ενδελεχής ενημέρωση σε ό, τι αφορά στις νέες τεχνολογίες αποτελεί προτεραιότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί και να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και η πλήρης ικανοποίηση των καταναλωτών.

Όταν φτιάχνετε ένα φλιτζάνι καφέ, το νερό αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά. Ένας κλασικός ‘espresso’, αποτελείται από 95% ζεστό νερό!
Η ποιότητα του νερού επηρεάζει σημαντικά τη γεύση και την κρεμώδη υφή του καφέ.

Το νερό δεν είναι πάντα το ίδιο: η πυκνότητα, η σύνθεση και η παρουσία στοιχείων, όπως ο ασβεστόλιθος, το χλώριο και τα ανόργανα άλατα διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, επηρεάζοντας την τελική γεύση του καφέ.

Τα συστήματα επεξεργασίας νερού της Veluda Water Filters μπορούν να εξισορροπήσουν τη σύνθεση και να μαλακώσουν τη σκληρότητα του νερού.
Tο αποτέλεσμα; Ένα γευστικό φλιτζάνι καφέ για πραγματικούς λάτρεις του καφέ!

Το νερό δεν επηρεάζει μόνο τις οργανοληπτικές ιδιότητες του καφέ, αλλά και τον εξοπλισμό, κυρίως την καφεδομηχανή και την παγομηχανή.
Ορυκτά άλατα, όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο υπό κανονικές συνθήκες, συνήθως διαλύονται στο νερό, αλλά όταν αυξάνονται η θερμοκρασία και η πίεση, διαχωρίζονται και στερεοποιούνται δημιουργώντας τον ασβεστόλιθο.
Έτσι, δημιουργείται μια κρούστα στο εσωτερικό του boiler χειροτερεύοντας σιγά σιγά την απόδοση του εξοπλισμού: η αντίσταση εμποδίζει το νερό να φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία, προκαλώντας σπατάλη ενέργειας και δυσάρεστη γεύση στον καφέ.


H Veluda Water Filters με στρατηγικές συνεργασίες σε Ευρώπη και Ασία, κατασκευάζει και εισάγει προϊόντα ειδικά κατασκευασμένα για επαγγελματικές ανάγκες παραγωγής καφέ και ροφημάτων, παρέχοντας λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες νερού όπως νησιωτικές περιοχές και γενικά περιοχές με υψηλές τιμές σε άλατα και σκληρότητα.

Παράλληλα, το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικά, προσωπικό της εταιρείας, παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη που αρμόζει σε κάθε επαγγελματία.

#Veluda
#YourWaterExperts