WELLNESS STORES PROFESSIONAL

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.3 Top Water Supplier
Κλάδος δραστηριότητας: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ
Ιστοσελίδα: https://wellness-stores.eu/el/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η εταιρία Wellness Stores που αριθμεί 32 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά στα συστήματα επεξεργασίας νερού, με γνώμονα την συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, προσφέρει ενημερωτικά σεμινάρια για την σωστή κατεύθυνση-καθοδήγηση που οφείλει να έχει ο επαγγελματίας.

Η εταιρία μας έχει διακριθεί τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στα επιχειρηματικά βραβεία Coffee Buisness Awards με την διάκριση του χρυσού τίτλου Top Water Supplier.
Στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Specialty Coffee Assosiation Hellas (SCA) τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα.
Βοηθάμε και καθοδηγούμε με τις γνώσεις μας του finalist που εκπροσωπούν την χώρα μας στα παγκόσμια πρωταθλήματα καφέ.

Μας εμπιστεύονται δεκάδες εταιρίες καφέ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την αξιοπιστία των προϊόντων μας και την συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση που τους παρέχουμε.
Εταιρίες όπως η Kafea Terra, Taf, Coffee Island, Cortese, Moak, Lavazza καθώς και πολλές εταιρίες micro roasting όπως Samba, Kudu, Cafeistas-Coffee Republic, Mr Bean, Create και πολλές άλλες εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Υπάρχουν αποκλειστικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο με εταιρίες μηχανών espresso, καθώς και εξάγουμε σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες τα φίλτρα IX WATER.

Είμαστε υπερήφανοι που αντιπροσωπεύουμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τα προϊόντα της Αγγλικής εταιρίας WaterCare με το brand IX WATER.
Η εταιρία WaterCare είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που φτιάχνει τα μόνα φίλτρα νερού που είναι 100% eco-friendly και 100% ανακυκλώσιμα.
Στις εγκαταστάσεις τους στο Ηνωμένο Βασίλειο πραγματοποιούν 100% την ανακύκλωση όλων των brand φίλτρων νερού και πολύ σύντομα η ίδια υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Με γνώμονα την σωστή κατεύθυνση και καθοδήγηση που πρέπει να έχει ο επαγγελματίας στον τελικό πελάτη, ενημερώνουμε και εκπαιδεύουμε όλο το προσωπικό της εκάστοτε εταιρίας που συνεργαζόμαστε για την προεργασία που πρέπει να γίνεται πριν την επιλογή και τοποθέτηση του σωστού φίλτρου νερού.
Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται δυσάρεστα προβλήματα και υψηλά κόστη που μπορούν να παρουσιαστούν τόσο κατά την λειτουργία του μηχανολογικού εξοπλισμού στον τελικό πελάτη, ενώ παράλληλα κρατάμε την ποιότητα του ροφήματος στα υψηλότερα standtards που μπορεί να αποδοθεί.
Παράλληλα προσφέρουμε και πραγματοποιούμε καθημερινώς στους πελάτες μας, την υπηρεσία του ποιοτικού ελέγχου και της σωστής λειτουργίας των φίλτρων μας στα σημεία που έχουν τοποθετηθεί.

Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για κάθε νέα τεχνολογία και υπηρεσία που θα μπορέσει να προσφέρει στους συνεργάτες μας μια ακόμα καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα τους.