Elmak Beverage-Novello Chocolate

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.10 Τop Chocolate Supplier
Κλάδος δραστηριότητας: ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ & ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: H Elmak Beverage και το brand name Novello Chocolate είναι μια πρότυπη ελληνική παραγωγική μονάδα σοκολατοποιίας και ροφημάτων που παράγει αποκλειστικά η ίδια τα προϊόντα της. Ανήκει στην λίστα με τις καλύτερες σοκολάτες ρόφημα στον κόσμο αφού έχει βραβευθεί από τα International Chocolate Awards.
Έχει δημιουργήσει μια πιστοποιημένη πρότυπη παραγωγή ροφημάτων σοκολάτας, milkshakes αλλά και μια πιστοποιημένη βιολογική γραμμή παραγωγής σοκολάτας πλάκας, κουβερτούρας και άλλειμα πραλίνας φουντουκιού. Σε συνεργασία με αποκλειστικές φάρμες κακάο αλλά και με σταθερά υψηλές πρώτες ύλες τα προϊόντα Elmak Beverage και Novello Chocolate ξεχωρίζουν για την χαρακτηριστική τους γεύση και ποιότητα.
Η πολυετή εμπειρία πάνω στη σοκολάτα μέσα από εξειδικεύσεις στο εξωτερικό και δημιουργίας αποκλειστικά ξεχωριστών συνταγών δίνουν στην εταιρεία την ταυτότητα της αυθεντικής σοκολατοποιΐας που συνεχώς εξελίσσεται. Με περισσότερους από 100 αντιπροσώπους και διανομείς σε όλη την Ελλάδα και εξαγωγές στο εξωτερικό συνεχίζει την πολυετή επιτυχημένη πορεία της και δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί ξεχωριστά προϊόντα σοκολάτας γιατί η αγάπη για την σοκολάτα, το μεράκι για υψηλή ποιότητα και λαχταριστή γεύση δεν τελειώνει ποτέ.