KENFOOD ABEE

Υποψήφιος στην κατηγορία 7.1 Top Food Supplier
Κλάδος δραστηριότητας: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΥΛΙΚΩΝ ΑΡΤΟΠΟΪΙΑΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Ιστοσελίδα: https://www.kenfood.com
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η Kenfood δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στην παραγωγή πρώτων υλών και μειγμάτων για επαγγελματίες μαζικής εστίασης (HO.RE.CA). Με βασικό γνώμονα την πρωτοπορία και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, έχει σαν κύριο στόχο να προσφέρει καινοτόµες και άµεσες λύσεις στους επαγγελµατίες μαζικής εστίασης (HO.RE.CA) µέσα από µια ποικιλία προϊόντων.
Το 2006 η εταιρεία μεταφέρει την παραγωγή της σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θήβα,
συνολικής έκτασης 3.000 τ.μ. Με συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις,
η Kenfood βρίσκεται σε σταθερή πορεία ανάπτυξης, ενώ το 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό της Loulis Food Ingredients Α.Ε.
Με πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση του επαγγελματία, τα προϊόντα KENFOOD σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να απλοποιούν την πολύπλοκη διαδικασία παραγωγής, που αντιμετωπίζει καθημερινά ο σύγχρονος αρτοποιός ή επαγγελματίας εστίασης. Εμπνευσμένα από την ελληνική καταγωγή τους, δίνουν έμφαση στις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις. Η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων επιτυγχάνεται μέσω της άρτιας και συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού, των υψηλών προδιαγραφών για την επιλογή των πρώτων υλών, των αυστηρών συνθηκών υγιεινής, της σταθερής και ελεγχόμενης θερμοκρασίας στους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης, των αυστηρών ελέγχων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και του συνεχούς εκσυγχρονισμού του παραγωγικού της εξοπλισμού.
Η KENFOOD, παράγει για πολλούς πελάτες της, κατά παραγγελία ειδικές συνταγές και αποκλειστικά, custom-made προϊόντα. Παράλληλα, διαθέτει προηγμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, το οποίο σε συνδυασμό με την τεχνική υπεροχή στην παραγωγή, επιτρέπει στην εταιρία να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη με: ISO 22000:2005, ISO 9001:2008, IFS, HALAL, KOSHER.
Η KENFOOD παράγει και εμπορεύεται έτοιμα μείγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ροφήματα σοκολάτας σε σκόνη, διακοσμητικά αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, βελτιωτικά αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κρέμες και γεμίσεις ζαχαροπλαστικής, παγωτό και προϊόντα μακαρονοποιίας. Εστιάζοντας στην αγορά HO.RE.CA έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και προώθηση της σειράς Oh…my με μείγματα για βάφλα, κρέπα και pancake σε κλασική και vegan εκδοχή τα οποία και προτείνει δια μέσου της εξειδικευμένης τεχνικής ομάδας της με διαφορετικούς τρόπους παρουσίασης για τη δημιουργία αλμυρών και γλυκών πιάτων συνοδεία ενός απολαυστικού καφέ ή ροφήματος.
Η Kenfood επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση των πελατών της, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας, παρουσιάζουν όλες τις νέες τάσεις σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις νέες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες επιδείξεων στις εγκαταστάσεις της Loulis Food Ingredients Α.Ε., στη Σούρπη Μαγνησίας και στην Ελληνική Σχολή Αρτοποιίας στο Κερατσίνι. Παράλληλα, η ομάδα τεχνικών της Kenfood βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες της εστίασης με φυσική παρουσία, εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού στο χώρο των καταστημάτων υποστηρίζοντας τους στην παρασκευή νέων συνταγών, στην δημιουργία νέων προτάσεων για το μενού τους αλλά και καθοδήγηση στον υπολογισμό κόστους ανά πωληθείσα μερίδα.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EvJ_IlYMpThGqt9u1t7RzG0BuSB2qRsa-G3h2fEhYIMhAQ?e=wlU3GU