ΒΕΑΤ snack & coffee

Υποψήφιος στην κατηγορία 3.5 Top Coffee Chain Franchise
Κλάδος δραστηριότητας: ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΣΤΙΑΣΗ
Ιστοσελίδα: https://www.b-eat.gr
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η ΒΕΑΤ snack & coffee έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους συνεργάτες - franchisee, καθώς διατηρεί μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και στενής συνεργασίας με κοινό στόχο και όραμα. Τόσο πριν το άνοιγμα αλλά κυρίως μετά το άνοιγμα του καταστήματος, βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στους franchisee μας με συνεχείς επισκέψεις από όλη την ομάδα της διοίκησης, με ελέγχους και αξιολογήσεις, που στόχο έχουν την διασφάλιση τήρησης των κανόνων και διαδικασιών που έχει θεσπίσει η εταιρεία αλλά και με διαρκή καθοδήγηση και εκπαίδευση. Είμαστε ομάδα με τον εκάστοτε franchisee και μαζί παρακολουθούμε την πορεία του καταστήματος, αξιολογούμε τις ιδιαιτερότητες του, αξιοποιούμε τις ευκαιρίες του και θέτουμε στόχους για την μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων του. Η άρτια υποδομή και οργάνωση που διαθέτει η εταιρεία παρέχοντας διαρκή καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στην λειτουργία των καταστημάτων, στη διαχείριση των λειτουργικών εξόδων και στην εύρεση νέων καναλιών για την διαρκή αύξηση του τζίρου των καταστημάτων, διασφαλίζουν την αποδοτικότητα και την επιτυχία.

Ως franchise αλυσίδα, η ΒΕΑΤ προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες & προνόμια στους συνεργάτες franchisee :
Σταθερά μηνιαία fees ανεξαρτήτως τζίρου.

Επιχειρηματικό πλάνο ανά κατάστημα.

Δυνατότητα έρευνας αγοράς και αξιολόγησης της βέλτιστης τοποθεσίας για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος.

Σχεδιασμός και επίβλεψη του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές design των καταστημάτων BEAT.

Δυνατότητα εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού που θα μπορέσει να υποστηρίξει τη λειτουργία του νέου καταστήματος.

Εκπαίδευση προσωπικού πριν και μετά το άνοιγμα του καταστήματος, με ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο ιδιόκτητο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας.

Παροχή ολοκληρωμένης 3600 επικοινωνίας με διαφημιστικές καμπάνιες σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδικτυακό περιβάλλον, μέσα κοινωνικής δικτύωσης).

Προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα σε διαρκή βάση, καθώς και ενέργειες trade marketing με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την αύξηση του τζίρου.

Διευρυμένη προιοντική γκάμα, με υψηλής ποιότητας προϊόντα και πρώτες ύλες από πιστοποιημένους και επώνυμους προμηθευτές.

Εγχειρίδια λειτουργίας με πλήρη καταγραφή διαδικασιών, κανόνων, οδηγιών παρασκευής και διαχείρισης προϊόντων.

Συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των καταστημάτων από τη Διεύθυνση Λειτουργίας για την εξασφάλιση τήρησης των διαδικασιών και διαρκή καθοδήγηση με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

24ωρη λειτουργία καταστημάτων που σε συνδυασμό με το ευρύ προιοντικό μείγμα, το μεγάλο και σύγχρονης αισθητικής καθιστικό και την προσιτή τιμολογιακή πολιτική, προσφέρει τη δυνατότητα να απευθύνεται σε ένα ευρύ πολυσυλλεκτικό κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων, καθώς καλύπτει όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης.
(Παρακαλούμε δείτε περισσότερες πληροφορίες και σχετικό φωτογραφικό υλικό στο επισυναπτόμενο αρχείο)