KAFEA TERRA S.A.

Υποψήφιος στην κατηγορία 4.9  Top Coffee Roaster Social Media Strategy
Κλάδος δραστηριότητας: ΠΑΡΑΓΩΓΗ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ
Ιστοσελίδα: https://kafeaterra.gr/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: O Dimello ως η παραγωγική αιχμή της KAFEA TERRA διαθέτει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προϊόντα που προσφέρουν ένα ταξίδι με προορισμό τον τέλειο καφέ. Ένα ελληνικό και συγχρόνως διεθνές brand.

Αξιοποιώντας περιεχόμενο υψηλής αισθητικής γύρω από ένα ευρύ φάσμα επικοινωνιακών πυλώνων, στοχεύουμε και αποτυπώνουμε σε κάθε μας ανάρτηση την ποιότητα των προϊόντων μας, και τις αξίες του brand δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας.

Παρέχουμε ενημέρωση γύρω από τα προϊόντα μας και μέσω μιας δυνατής και συνεχώς αυξανόμενης κοινότητας, που ξεπερνάει τις 60,000 στις πλατφόρμες Meta, δίνουμε λύσεις και έμπνευση από τον απλό καταναλωτή μέχρι και επιχειρηματίες του κλάδου συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη του κλάδου.

Επενδύουμε σε activations με προσωπικότητες εγχώριας και παγκόσμιας αναγνωρισημότητας, τους δικούς μας «influencers» και συμμετέχουμε ενεργά σε υψηλής σημασίας event κοινωνικού αλλά και κλαδικού ενδιαφέροντος.

Προβάλουμε παράλληλα την ΚΑFEA TERRA και αναδεικνύουμε το αποτύπωμα του brand στην Ελλάδα μέσα από στοιχεία όπως είναι η υψηλών προδιαγραφών βιομηχανική μας μονάδα στην Παιανία, η σταθερή συμμετοχή μας σε κλαδικές εκδηλώσεις που αποτελούν πόλο ενδιαφέροντος Παγκοσμίου βεληνεκές όπως το London Coffee Festival, World of Coffee, ακόμα και η στήριξη σε ένα ταξίδι στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Ένα ταξίδι που ξεκινάει από την Ελλάδα προς όλο τον κόσμο, και από όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.