COFFEE BERRY

Υποψήφιος στην κατηγορία 1.5 Top International Coffee Chain
Κλάδος δραστηριότητας: STREET CAFE
Ιστοσελίδα: https://coffeeberry.coffee/
Κείμενο αιτιολόγησης υποψηφιότητας: Η Coffee Berry ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2016 στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει με πολύ γρήγορους ρυθμούς την ανάπτυξη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Οι επενδυτές εντός και εκτός συνόρων μας εμπιστεύονται και πιστεύουν στo concept Coffee Berry από την πρώτη στιγμή, γι’ αυτό και η ανάπτυξη του δικτύου ήταν ραγδαία. Το δίκτυο της εταιρείας είναι εντυπωσιακό.

Από την αρχή του ταξιδιού της στον κόσμο του πολύτιμου καρπού του καφέ, το όραμα παραμένει το ίδιο: Να μοιραστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη την εμπειρία Coffee Berry, την αγάπη και την τεχνογνωσία για τον ποιοτικό, απολαυστικό καφέ σε ένα καλαίσθητο και πολυτελές περιβάλλον. Θα συνεχίσει να προσφέρει τα προϊόντα, τα οποία παρέχει αυτή τη στιγμή σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε ακόμη περισσότερες γωνιές του κόσμου διευρύνοντας την προϊοντική γκάμα με εξίσου ποιοτικά και ιδιαίτερα προϊόντα. Στο κομμάτι της ανάπτυξης μεγάλος στόχος παραμένει η διείσδυση σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή η Coffee Berry μετρά πάνω από 220 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Γερμανία. Σύντομα έρχονται κι άλλες αγορές στην υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο καθώς η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με ενδιαφερόμενους επενδυτές. Η ανάπτυξη σε νέες αγορές παραμένει ένας από τους κυρίαρχους στόχους.

Για την Coffee Berry κάθε κόκκος καφέ είναι ιδιαίτερος και γι’ αυτόν το λόγο επενδύει καθημερινά με συνέπεια στην τεχνογνωσία και στην εξειδίκευση, αξίες συνυφασμένες με το όνομα της. Όλα τα προϊόντα καφέ που προσφέρονται στα καταστήματά παρασκευάζονται στην ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής καφέ που διαθέτει η εταιρεία στο Κορωπί Αττικής. Η διατήρηση πολύχρονων συνεργασιών με φάρμες στο εξωτερικό είναι ο λόγος που ελέγχεται η ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Ακριβώς αυτή η εξαιρετική ποιότητα του καφέ είναι το πρώτο στο οποίο αναφέρονται οι πελάτες. Ο καφές της Coffee Berry, αποτελεί την έκφραση όλης της τεχνογνωσίας και του πάθους σε ό,τι κάνει.