GREEK AIR CARGO SA

Υποψήφιος στην κατηγορία D4. Top Export Transportation Partner
Κλάδος δραστηριότητας: ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Ιστοσελίδα: https://www.gac.gr/
Οι Διεθνείς Μεταφορές είναι μια πρόκληση που ξεκινάει για την εταιρεία μας το 1973, με κεντρικά γραφεία στο Κορωπί, και υποκαταστήματα στο Αεροδρόμιο Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας επί 24ώρου βάσεως 365 ημέρες το χρόνο, εξασφαλίζοντας αμεσότητα και άριστες υπηρεσίες προς παραπάνω από 13100 πελάτες και τις ανάγκες τους.
Η εξειδίκευση μας είναι οι αεροπορικές μεταφορές (περίπου 70% εξαγωγές – 30% εισαγωγές), όπου έχουμε καταφέρει να διατηρούμε μια θέση στο Top5 του σχετικού πίνακα της ΙΑΤΑ για την Ελλάδα στις αεροπορικές εξαγωγές από το 2015 μέχρι σήμερα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν παρέχουμε εξίσου οικονομικές και αξιόπιστες υπηρεσίες ναυτιλιακών και οδικών μεταφορών που ακολουθούν τις αρχές της πελατο-κεντρικής φιλοσοφίας μας, για να καλύπτουμε τις ανάγκες του πελατολόγιού μας.
Αντιπροσωπεύοντας την πολυεθνική εταιρεία UPS Supply Chain Solutions, στην Ελλάδα, αλλά και διαθέτοντας ένα επιπλέον άριστο δίκτυο ανταποκριτών με παρουσία σε 118 χώρες, με τους οποίους είμαστε ηλεκτρονικά συνδεδεμένοι με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, ένα καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που κάθε χρόνο αυξάνεται, καθώς επίσης και οι μακροχρόνιες σχέσεις που καλλιεργούνται όλα αυτά τα χρόνια με όλους τους παρόχους υπηρεσιών, μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας με ταχύτητα, που συχνά μπορεί να ξεπεράσει και τις ταχυμεταφορές, και ασφάλεια κατά παντός κινδύνου, όχι μόνο από και προς την Ελλάδα, αλλά από οποιαδήποτε προέλευση σε οποιοδήποτε προορισμό.
Από την ίδρυση της εταιρείας μας, δεν σταματήσαμε ποτέ να εξελισσόμαστε, κερδίζοντας τη φήμη του «ειδικού» στον τομέα μεταφορών. Το 2013 αποκτήσαμε και διατηρούμε την διεθνή πιστοποίηση ΑΕΟ, και επίσης είμαστε πιστοποιημένοι με ISO 9001 και ISO 27001 από την TUV Austria. Το 2019 διακριθήκαμε διεθνώς στα European Business Awards, σαν “National Winner”. ανάμεσα σε 2753 εταιρείες, για την Ελλάδα στην κατηγορία "The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m". Το 2024 διακριθήκαμε στην διοργάνωση «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» σαν «GREEK BUSINESS CHAMPIONS», καθώς είχαμε κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έχουμε καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις 2022 vs 2021 αύξηση μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων.
Σαν εταιρεία προσπαθούμε να ακολουθούμε τις τάσεις του marketing και έχουμε ενεργή παρουσία στα social media (Instagram, Facebook, LinkedIn) παρουσιάζοντας τα νέα της εταιρείας μας αλλά και εντυπωσιακά φορτία που έχουμε χειριστεί. Τέλος η Greek Air Cargo S.A δεν χάνει ευκαιρία να συμμετάσχει σε διαγωνισμούς αλλά και εκθέσεις του κλάδου, όπως η Διεθνή Έκθεση «Logistics-Εφοδιαστική Αλυσίδα» που γίνεται ανά 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Τέλος η εταιρεία μας επενδύει στην παγκόσμια παρουσία της με συμμετοχή σε conferences παγκοσμίως, τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο, όπου βρισκόμαστε με τους ανταποκριτές του δικτύου μας απ΄ όλο τον κόσμο και συζητάμε τυχόν ευκαιρίες στις εκάστοτε αγορές που θα μπορούσαν να αυξήσουν την εξαγωγική δραστηριότητα των πελατών μας.
Η Greek Air Cargo ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό επειδή τα στελέχη μας και το πανίσχυρο διεθνές δίκτυο μας, έχουν την εμπειρία να λύσουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει ώστε να τηρηθούν οι χρόνοι μεταφοράς, για οποιοδήποτε είδος φορτίου, και παρέχουν λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία του κάθε φορτίου.