FINE GOODS

Υποψήφιος στην κατηγορία D9. Top Export Consultant
Κλάδος δραστηριότητας: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Η εταιρία Fine Goods προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εξαγωγικές εταιρίες από Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία , Ισπανία , Ολλανδία και Ελβετία από το 2016.
Παρέχουμε στους πελάτες μας την απαραίτητη καθοδήγηση και πληροφόρηση(στοιχεία εισαγωγών , νομοθετικό πλαίσιο , στοιχεία για την αγορά και την χώρα) με στόχο την ομαλή είσοδο των προϊόντων τους στις νέες αγορές, με έμφαση τις απαιτητικές αλλά και πολλά υποσχόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.
Στοχεύουμε στην μεγαλύτερη διείσδυση των ελληνικών αλλά και συνολικά των Ευρωπαϊκών προϊόντων στις αγορές του εξωτερικού, και ταυτόχρονα στην επέκταση του δικτύου συνεργατών μας στις χώρες - στόχους.
Η δραστηριότητά μας προσανατολίζεται 100% στις αγορές του εξωτερικού, με έμφαση και εξειδίκευση στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Ασίας .
Προϊόντα Ελλήνων και ξένων συνεργατών μας έχουν τοποθετηθεί με επιτυχία στις αγορές της Νοτίου Κορέας , Βιετνάμ , Σιγκαπούρης , Χονγκ Κονγκ , Σαουδικής Αραβίας , Ιορδανίας , Κουβέιτ για να αναφέρουμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα . Στην Ευρώπη έχουμε χειριστεί με επιτυχία projects στις αγορές της Ισπανίας , Ελβετίας καθώς και της Αρμενίας .
Σήμερα συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 20 εταιρίες από Ελλάδα , Κύπρο , Ιταλία Ισπανία , Ελβετία και Ολλανδία και παρέχουμε το αναγκαίο know- how για την επέκταση των εξαγωγών τους σε νέες αγορές και χώρες .
Οι πελάτες μας καλύπτουν ένα εύρος από μεγάλες εταιρίες με σημαντική διεθνή παρουσία και αναγνωσιμότητα έως μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις.
Για την προβολή των συνεργατών μας και των υπηρεσιών μας χρησιμοποιούμε ενεργά την digital επικοινωνία.
Στοχευμένες καμπάνιες στα Social Media με έμφαση στο LinkedIn αλλά και ενίσχυση της παρουσίας μας με καμπάνιες στο Facebook και στο Instagram, καθώς και η προώθηση του website μας.