ARTECNIKO PRODUCTIONS

Υποψήφιος στην κατηγορία D13. Top Export Digital Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Ιστοσελίδα: https://artecniko.com/
Η Artecniko Productions είναι μια σύγχρονη εταιρεία παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου και εταιρικών εκδηλώσεων. Παράγει πρωτότυπο, αφηγηματικό, διεισδυτικό και αποτελεσματικό περιεχόμενο με βασικό και αδιαπραγμάτευτο γνώμονα την ποιότητα.

Η εταιρία ξεχωρίζει στο χώρο των corporate events, εταιρικών και διαφημιστικών βίντεο, ενώ δραστηριοποιείται στην παραγωγή virtual και Hybrid εκδηλώσεων συμπεριλαμβανομένης και όλης της γκάμας των υπηρεσιών Post Production (επεξεργασία εικόνας, motion graphics, διερμηνεία, υποτιτλισμός, σπικάζ).

Η Artecniko Productions είναι η πρώτη εταιρία παραγωγής στην Ελλάδα, που ανέπτυξε την υπηρεσία του live streaming, καλύπτοντας κορυφαία events σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσελκύοντας μέσω του live streaming πάνω από 100.000 μοναδικούς χρήστες από 82 χώρες. Η Artecniko Web tv εγγυάται ασφαλή διανομή πολυμεσικού περιεχομένου, εξασφαλίζοντας υπηρεσία ειδικά σχεδιασμένη για video on demand.

Καθώς η εξέλιξη της τεχνολογίας συνεχίζει να διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, η Artecniko Productions παρακολουθεί σε παγκόσμιο επίπεδο τις καινοτομίες, μελετά τα νέα τεχνολογικά εργαλεία που αναπτύσσονται, προσφέροντας υπηρεσίες που εξυπηρετούν τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής οπτικοακουστικού περιεχομένου, στους ιδιαίτερα δημοφιλείς τομείς του podcast, vidcast, vlogcast, tik tok videos.

Η εταιρία εξειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων και διεισδυτικών διαφημιστικών σποτ για προβολή σε τηλεόραση και διαδίκτυο. Δημιουργούμε εύστοχο, επίκαιρο και σύγχρονο διαφημιστικό περιεχόμενο. Παρέχουμε άρτια οπτικοακουστική υποστήριξη και ασύγκριτη ποιότητα στην διαμόρφωση trade shows και μοναδικών εταιρικών εκδηλώσεων ( workshops, seminars, conferences, team-building,award ceremonies)

H Αrtecniko προσαρμόζεται σε κάθε εξειδικευμένη ζήτηση και αναδιαμόρφωση των υπηρεσιών της , ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εκάστοτε projects που αναλαμβάνει . Κάθε πελάτης γίνεται αυτομάτως πολύτιμος συνεργάτης και η ικανοποίηση των στόχων του αποτελεί στρατηγική μας. Η εταιρία ενισχύει τον τεχνικό εξοπλισμό της και το ανθρώπινο δυναμικό της με άριστα καταρτισμένους σε τεχνογνωσία συνεργάτες

Η Artecniko Productions με συνέπεια, στρατηγική και υπευθυνότητα ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις.