PAPAYIANNIS BROS S.A.

Υποψήφιος στην κατηγορία Β1. Top Industrial Export Company
Κλάδος δραστηριότητας: FOOD PRODUCER
Ιστοσελίδα: http://www.papayiannibros.gr/en/
Με εμπειρία στην παραγωγή τροφίμων από το 1949, η οικογενειακή επιχείρηση ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. έχει καταφέρει να μεταδώσει τα ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας που παράγει σε περισσότερες από 45 χώρες. Με έμφαση στην καινοτομία, τη συνέπεια και την ευελιξία έχει πετύχει να αναπτύξει νέες κατηγορίες προϊόντων όπως οι οργανικές κρέμες ξηρών καρπών, οι μπάρες βρώμης και άλλες επιλογές κατάλληλες για ένα θρεπτικό πρωϊνό ή υγιεινό snack ημέρας . Το ποσοστό των εξαγωγών σε σχέση με το σύνολο του κύκλου εργασιών ξεπερνά το 50% τα τελευταία 3 τουλάχιστον χρόνια. Προϊόντα χειροποίητα όπως ο χαλβάς από ταχίνι, ξεκινώντας από τη Λάρισα έχει φτάσει σε πληθώρα Ευρωπαϊκών ραφιών και ethnic Stores σε Αυστραλία, πολιτείες της Αμερικής αλλά και σε Ασιατικά Κράτη. Το σύνολο των κιβωτίων που ταξιδεύουν εκτός Ελλάδας είναι περίπου 2 εκατομμύρια το χρόνο με πολλαπλάσιο τον αριθμό τελικών μονάδων προϊόντων στα χέρια των καταναλωτών. Με παραδοσιακή συμμετοχή σε αρκετές διεθνής εκθέσεις όπως SIAL, ANUGA, PLMA, FOOD EXPO, BIOFACH, ISM η εταιρεία αξιοποιεί κάθε ερέθισμα από τους καταναλωτές και αφουγκράζεται τις μεταβαλλόμενες ανά περίοδο διατροφικές ανάγκες.
Η εταιρεία απασχολεί 180 εργαζομένους. Πολυτιμότερος πόρος για την εταιρεία αποτελούν οι εργαζόμενοι της. Οι άνθρωποι πίσω από τις ιδέες, τις συνταγές, την έρευνα , την υλοποίηση, την πώληση και την φόρτωση των προϊόντων, εργάζονται με μεράκι και ομαδικότητα.
Υπερηφάνεια για εμάς στην εταιρεία είναι , να συναντούμε το Brand OLYMPOS όταν ταξιδεύουμε εκτός Ελλάδας. Γιατί τα προϊόντα μας κουβαλούν την ποιότητα των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει.