WIN DEVELOPMENT CONSULTANTS

Υποψήφιος στην κατηγορία D9. Top Export Consultant
Κλάδος δραστηριότητας: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ιστοσελίδα: https://winconsulting.gr/
1.Ειδικές συμβουλευτικές υπηρεσίες-προϊόντα που να εξειδικεύονται στις ανάγκες των εξαγωγικών εταιρειών

- Η WIN έχει εξειδικευτεί στην παροχή ειδικών συμβουλευτικών υπηρεσιών αξιοποιώντας "καθετοποιημένα" τρία σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία που απευθύνονται στις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών και συγκεκριμένα το πρόγραμμα προώθησης Οίνων, το πρόγραμμα προώθησης αλιευμάτων και το οριζόντιο πρόγραμμα προώθησης τροφίμων και ποτών του κανονισμού 1144 της ΕΕ.

2. Ποσοστό του κύκλου εργασιών που καλύπτουν οι συμβουλευτικές υπηρεσίες προς εξαγωγικές επιχειρήσεις
- Η WIN πέτυχε για το 2023 κύκλο εργασιών (καθαρό) της τάξης των 7,5 εκ. ευρώ (αύξηση 50%) από το οποίο ποσοστό άνω του 90% αφορά παροχή υπηρεσιών προώθησης εξαγωγών.


3. Αριθμός εξαγωγικών εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία συμβούλων
- Η WIΝ διαθέτει περισσότερους από 120 πελάτες (ιδιώτες και δημόσιο τομέα στην Ελλάδα) ενώ την ίδια στιγμή έχει υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με σημαντικές και αναγνωρισμένες εταιρίες συμβούλων με έδρα στην Ιταλία και στην Ισπανία, με τις οποίες συχνά σχεδιάζει και υλοποιεί έργα από κοινού.

4. Καινοτόμες υπηρεσίες στην παροχή εξαγωγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών
- Τα τελευταία ιδίως χρόνια η WIN ενσωματώνει συστηματικά και δυναμικά στο μίγμα των εξαγωγικών συμβουλευτικών υπηρεσιών της όλα εκείνα τα ψηφιακά εργαλεία τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες της να συμμετέχουν σε ολιστικές προωθητικές ενέργειες οι οποίες αξιοποιούν το σύνολο των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών.
Πέρα δηλαδή από τα παραδοσιακά και καθιερωμένα εργαλεία εξαγωγικού συμβουλευτικού Marketing, "χτίζουμε" πλέον τις προτάσεις και τα προγράμματά μας μας με τέτοιον τρόπο ώστε τα προωθητικά εργαλεία που προτείνουμε να αντιστοιχούν με τις δυνατότητες των πελατών μας, τις ιδιαιτερότητες των αγορών-στόχο και ασφαλώς την στρατηγική μακροπρόθεσμη στόχευση των πελατών μας.

5. Παρουσία και υποστήριξη στις χώρες που εξάγουν οι εταιρείες-πελάτες
- Η WIN δε μένει μόνο στο σχεδιασμό ενός έργου και στη στρατηγική συμβουλευτική του πελάτη αλλά συμμετέχει ενεργά και καθοριστικά στη διαχείριση των έργων - project management.
Για να το πετύχει αυτό διατηρεί ένα άρτια καταρτισμένο και στοχοπροσηλωμένο δίκτυο τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών συνεργατών, με αρκετούς από αυτούς να βρίσκονται σε άλλες χώρες της ΕΕ (Γερμανία, Πολωνία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία) και ασφαλώς και σε τρίτες χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, χώρες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής).
Διατηρώντας ένα ισχυρό δίκτυο αγοραστών, εμπόρων, διανομέων αλλά και indfuencers, opinion makers και media reps στις χώρες-στόχο των έργων μας, καταφέρνουμε να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας οι οποίοι δρέπουν τα οφέλη της συμμετοχής τους σε προγράμματα προώθησης εξαγωγών, ενισχύοντας τα μεγέθη τους, εδραιώνοντας την εξαγωγική τους παρουσία και ανοίγοντας νέες αγορές.