WATERFRESH AE

Υποψήφιος στην κατηγορία Β3. Top Manufacturing Export Company
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ
Ιστοσελίδα: https://waterfresh.gr
Η Waterfresh A.E. εταιρεία παραγωγής του ΜΙΝΟΑ είναι οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2018 και είναι η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε το νερό σε χάρτινη συσκευασία στην Ελλάδα.
Το 2020 με γνώμονα την οικολογική συνείδηση που είναι και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντας της φιλοσοφίας της εταιρείας μας δημιουργήσαμε το πρώτο “χάρτινο νερό” στην Ελλάδα γνωστό πλέον και ως MINOA WATER ώστε να δώσουμε επιλογή σε όσους επιθυμούν να καταναλώνουν νερό σε χάρτινη ανακυκλώσιμη συσκευασία αλλά ταυτόχρονα δίνοντας του επιλογές γεύσεων αλλά και επιπλέον φυτικών βιταμινών.
Έχει μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα και πρόσφατα έχει λανσάρει το νερό με γεύσεις και βιταμίνες το οποίο έχει τεράστια απήχηση.
Η εταιρεία εξάγει σε πάνω από 12 χώρες το νερό Minoa και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής διοχετεύεται σε ξένες αγορές. Το ελληνικό Minoa, έχει κατακτήσει τις αγορές, μεταξύ άλλων, της Ρουμανίας, της Κύπρου, της Αμερικής, της Γερμανίας, του Ισραήλ κτλ.
Στα άμεσα σχέδια του κ. Τσαλδάρη είναι η περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό καθώς οι εξαγωγές είναι η βασική προτεραιότητα της εταιρείας. Εκτός, όμως, από τις εξαγωγές, τον ενδιαφέρει και η ανάπτυξη του δικτύου στην εγχώρια αγορά. Μάλιστα, επενδύει πολύ και στο private label, και στα πλαίσια αυτά έχει συνάψει μεγάλες συνεργασίες με γνωστές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/Em6TD9sumi9Eg194bPbEU88B3j6DEDCu2mlfCd1Ve7r8uQ?e=7MoI4Y