WATERFRESH AE

Υποψήφιος στην κατηγορία C6. Top Export Packaging
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ
Ιστοσελίδα: https://waterfresh.gr
Το νερό MINOA , το πρώτο νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη συσκευασία, διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, με μοντέρνο και δροσερό σχεδιασμό.
Η ανακυκλώσιμη συσκευασία του, φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο -το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές - διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του νερού.
Μετά από κάθε χρήση, το καπάκι κλείνει και πάλι, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις να πιεις, να το κάνεις σαν να ανοίγεις τη συσκευασία για πρώτη φορά.
Από τα πλεονεκτήματα της συσκευασίας είναι ότι δεν είναι διαμπερής, με αποτέλεσμα να μην περνούν οι ακτίνες του ήλιου και να κρατά την δροσερή θερμοκρασία του. Δεν ζεσταίνεται τόσο γρήγορα όσο το κλασσικό πλαστικό μπουκάλι.
Ακολουθώντας τα αυστηρότερα ποιοτικά πρότυπα στην κατασκευή και δεδομένου ότι είναι ανακυκλώσιμα, η συσκευασία έχει τον λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.
Τα 12 Platinum διεθνή βραβεία ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το όραμα του Μανώλη Τσαλδάρη αγκαλιάστηκε από το κοινό που αναγνώρισε τη μοναδικότητα του premium εμφιαλωμένο νερού από το Ζερβοχώρι της Ημαθίας.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/Em6TD9sumi9Eg194bPbEU88B3j6DEDCu2mlfCd1Ve7r8uQ?e=7MoI4Y