LATROVALIS

Υποψήφιος στην κατηγορία Β3. Top Manufacturing Export Company
Κλάδος δραστηριότητας: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ
Ιστοσελίδα: https://latrovalis.com/
Η Latrovalis είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που ειδικεύεται στη επεξεργασία, συσκευασία και εξαγωγή ελληνικών ελιών. Όλοι εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να συνδυάσουμε την ποιότητα μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης με τον επαγγελματισμό μιας μεγάλης εξαγωγικής εταιρείας. Η ιστορία μας αποδεικνύει την επιτυχία μας, αλλά αρνούμαστε να επαναπαυθούμε στις δάφνες μας.

Στην εταιρεία μας, που ιδρύθηκε επίσημα το 1983, επιλέγουμε με συνέπεια πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες για να μπορούμε να προσφέρουμε στην διεθνή αγορά τις καλύτερες ποιοτικά ελληνικές επιτραπέζιες ελιές. Η κατοχή της κατάλληλης τεχνογνωσίας μας επιτρέπει να υποβάλλουμε κάθε διαφορετικό είδος ελιάς στην ειδική επεξεργασία που χρειάζετε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην διατήρηση των αυστηρότερων κριτηρίων υγιεινής στο περιβάλλον εργασίας.

Επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό και στην εκπαίδευση των εργαζομένων μας, ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε κάθε απαίτηση των πελατών μας σχετικά με τη μορφή και τη συσκευασία των προϊόντων μας. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια να παραμένουμε μπροστά από κάθε νέα εξέλιξη στον τομέα μας.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι για να μας προσφέρει το περιβάλλον ποιοτικές πρώτες ύλες πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνουμε καμία περικοπή εξόδων για την ανακύκλωση και τον βιολογικό καθαρισμό των λυμάτων. Επεκτείνουμε επίσης το ενδιαφέρον μας και στην κοινότητα αναπτύσσοντας συνεχώς και τηρώντας απαρέγκλιτα το σχέδιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Νιώθουμε την ανάγκη να επιβραβεύσουμε όπως μπορούμε το περιβάλλον και τους ανθρώπους που μας βοήθησαν να γίνουμε αυτό που είμαστε.

Το πάθος μας για τη δουλειά μας, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα των προϊόντων μας και οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιέρωσαν πρώτα στην ελληνική αγορά. Καθώς η τρίτη γενιά έφερε στην εταιρεία εξειδικευμένες γνώσεις σε όλους τους τομείς, ιδρύθηκε η Latrovalis & Co και το 1996 οι εξαγωγές έγιναν το κύριο μέλημα της εταιρείας.

Σήμερα, με την επέκταση των εγκαταστάσεων μας, τις συνεχείς επενδύσεις μας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, και τις προσπάθειές μας να ανταποκριθούμε στην ποικιλομορφία των διαφόρων αγορών σε όλο τον κόσμο, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου το 95% της παραγωγής μας - πάνω από 7.000 τόνους ετησίως – καλύπτει τις ανάγκες των εξαγωγών μας.