WEDOO DIGITAL AGENCY

Υποψήφιος στην κατηγορία D13. Top Export Digital Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Ιστοσελίδα: https://wedoo.gr/
Με υπερηφάνεια υποβάλλουμε την υποψηφιότητά μας για την κατηγορία D13, "Top Export Digital Marketing Services". Η Wedoo Digital Agency αποτελείται από μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών με έντονο όραμα και στόχους στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Στόχος μας είναι η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και η επίτευξη υψηλών επιπέδων αποτελεσματικότητας και καινοτομίας στον ψηφιακό χώρο.
Η COSCO SHIPPING GREECE και η θυγατρική της εταιρία Ocean Rail αποτελούν τους στενούς μας συνεργάτες, στους οποίους προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ. Μέσω των παρεχόμενων υπηρεσιών, εργαζόμαστε ώστε να αναδείξουμε τις εταιρείες - πελάτες μας στη διεθνή αγορά και να συμβάλουμε στην ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας τους. Διαθέτουμε προγράμματα εκπαίδευσης στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ, τα οποία προσφέρουμε στους πελάτες μας για την αύξηση των γνώσεών τους και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων τους. Παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές στους πελάτες μας διενεργώντας αναλυτική έρευνα αγοράς/ανταγωνισμού, βοηθώντας τους να αναπτύξουν στρατηγικές και καμπάνιες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης και έρευνας αγοράς για την ανάδειξη των τάσεων και των ευκαιριών στα διεθνή δρώμενα. Αναπτύσσουμε δημιουργικούς και απόλυτα λειτουργικούς σχεδιασμούς ψηφιακών μέσων και πλατφορμών που ενισχύουν την παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές και καμπάνιες ψηφιακού μάρκετινγκ που στοχεύουν στην αύξηση της παγκόσμιας προβολής και της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων. Αναπτύσσουμε στρατηγικά επικοινωνιακά πλάνα που ενισχύουν την επικοινωνία των πελατών μας με τον διεθνή κοινό. Δημιουργούμε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του διεθνούς αγοραστή. Διαχειριζόμαστε τις διαφημίσεις και τις προωθητικές δράσεις των πελατών μας σε ξένα ψηφιακά μέσα, ενισχύοντας την παρουσία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η ανάδειξη των εταιριών COSCO SHIPPING GREECE και Ocean Rail σε παγκόσμιο επίπεδο και η επίτευξη υψηλών επιπέδων αποτελεσματικότητας και καινοτομίας στον ψηφιακό χώρο αποτελούν πάντα για εμάς προτεραιότητα. Στηριζόμαστε στο πάθος και τη δέσμευσή μας για την επίτευξη αυτών των στόχων και αναμένουμε να συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε στην ανάδειξη των ελληνικών εξαγωγών στη διεθνή αγορά.