DRYFO - MENEXOPOULOS D. BROS S.A.

Υποψήφιος στην κατηγορία Β4. Top Trading Export Company
Κλάδος δραστηριότητας: TRADING, PROCESSING AND EXPORTING
Ιστοσελίδα: https://menexopoulos.gr/
Η εταιρεία DRYFO - ΑΦΟΙ ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ με 74 χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και διανομή, ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών, οσπρίων, δημητριακών και διαφόρων άλλων συναφών προϊόντων, εξάγει τα προϊόντα της σε σε 60 χώρες, από την οποία εξαγωγική δραστηριότητα προέρχεται το 45% του συνολικού κύκλου εργασιών της. Παράλληλα, φροντίζει να επεκτείνει τις υφιστάμενες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ώστε να διασφαλίζει την αποθήκευση μεγαλύτερων ποσοτήτων και εν συνεχεία την καλύτερη και αμεσότερη διανομή των προϊόντων της. Η παραγωγική δυναμικότητα της ξεπερνά, πλέον, τα 160.000.000 τεμάχια προϊόντων ετησίως. Με συνολική έκταση περισσότερων των 16.000 τετραγωνικών μέτρων και με περισσότερους από 180 εργαζόμενους, φροντίζει συνεχώς να καινοτομεί και να εξελίσσεται ακολουθώντας τις εγχώριες και παγκόσμιες καταναλωτικές τάσεις στον τομέα τυποποίησης και συσκευασίας προσφέροντας έτσι στους τελικούς καταναλωτές ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας και νέες πρωτοπόρες γεύσεις αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης.
Η DRYFO – ΑΦΟΙ ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ τηρεί απαρέγκλιτα σε όλο το φάσμα των καθημερινών της δραστηριοτήτων τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας των BRCGS, FSSC 22000 και ISO 22000:2018 στα οποία είναι και Πιστοποιημένη. Παράλληλα, μέσω των Πιστοποιητικών Kosher, Halal και Organic που κατέχει, αποκτά τη δυνατότητα να απευθύνεται και σε καταναλωτικό κοινό με διαφορετικές διατροφικές απαιτήσεις.
Η εταιρεία συμμετέχει τακτικά σε Παγκόσμιας εμβέλειας εκθέσεις τροφίμων του εξωτερικού καθώς και στις Κυριότερες εγχώριες, με απώτερο στόχο να διατηρήσει την πελατειακή της βάση και παράλληλα να την ενισχύσει για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης . Η DRYFO – ΜΕΝΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση των πελατών της ως ένας αξιόπιστος και έμπιστος συνεργάτη.