WEDOO DIGITAL AGENCY

Υποψήφιος στην κατηγορία D14. Top Export Social Media Agency
Κλάδος δραστηριότητας: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Ιστοσελίδα: https://wedoo.gr/
Με ενθουσιασμό υποβάλλουμε την υποψηφιότητά μας στα Greek Exports Awards 2024, εστιάζοντας στην κατηγορία D14, "Top Export Social Media Agency". Η Wedoo Digital Agency αντιπροσωπεύει μια δυναμική ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στον τομέα του social media management και της διαφημιστικής προβολής.
Οι υπηρεσίες μας στον τομέα των social media αντανακλούν την αποτελεσματικότητα, την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα που μας διακρίνουν. Ανταποκρινόμαστε στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση και την πρωτοτυπία σε κάθε εργασία μας.
Στηριζόμαστε στα ακόλουθα κριτήρια που έχει θεσπίσει η Επιτροπή Αξιολόγησης:
• Η εμπειρία μας στον τομέα των social media και η αποτελεσματική προσέγγισή μας έχουν συμβάλει στην αύξηση της προβολής και της επιρροής των επιχειρήσεων που εξυπηρετούμε, συμβάλλοντας έτσι στην οικονομία.
• Διακρινόμαστε για τις πρωτοποριακές στρατηγικές και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας, ενισχύοντας την εξαγωγική τους προσπάθεια.
• Η ποιότητα και η πληρότητα των υπηρεσιών μας αντανακλούνται στην ευρεία πελατεία μας και τη σημαντική διείσδυσή μας στις αγορές.
Είμαστε περήφανοι για την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αυτήν την αναγνωρισμένη διοργάνωση και ανυπομονούμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας με το ευρύ κοινό των Greek Exports Awards 2024.