DK MARKETING

Υποψήφιος στην κατηγορία D16. Top Export Survey Company
Κλάδος δραστηριότητας: ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Ιστοσελίδα: https://dkmarketing.gr/
Η DK MARKETING (www.dkmarketing.gr) ιδρύθηκε το 1999 στην Θεσσαλονίκη, ως εταιρεία συμβουλευτικής εξαγωγών. Μέσα από την πολυετή της δραστηριότητα έχει πλέον εδραιωθεί ως μια εκ των λίγων ελληνικών εταιρειών συμβουλευτικής εξαγωγών και διεθνούς marketing, με εξειδίκευση στην έρευνα, την ανάλυση και την στρατηγική αξιοποίηση δεδομένων. Διατηρεί γραφεία στην Αθήνα και το εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Αθήνα, Σανγκάη) και έως σήμερα έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις με ευρύ φάσμα εμπορικής δραστηριότητας.
Το όραμα της εταιρείας είναι να αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στρατηγικού marketing διεθνώς, με παραγωγή καινοτόμων και πρωτοποριακών ιδεών που οδηγούν τους πελάτες της σε διεθνή ανάπτυξη, διάκριση και επιτυχία.
Η DK MARKETING χαρακτηρίζεται για την πελατοκεντρική, εξατομικευμένη προσέγγισή της και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τις εταιρείες – πελάτες της, όπως η συμβουλευτική εξαγωγών (ανάλυση εταιρικού περιβάλλοντος, στρατηγικός σχεδιασμός, διενέργεια ερευνών αγοράς / καταναλωτικών τάσεων, βιομηχανικός σχεδιασμός προϊόντων και συσκευασιών), οι υπηρεσίες marketing below the line (σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας, σχεδιασμός εταιρικών παρουσιάσεων, ιστοσελίδων, σελίδων κοινωνικής δικτύωσης και προωθητικού υλικού, δημιουργία περιεχομένου) αλλά και η δημιουργία concept (Unique Experience -UX) με χρήση υψηλής τεχνολογίας.