GREAT TRADE EXHIBITIONS

Υποψήφιος στην κατηγορία C3. Top Export Service
Κλάδος δραστηριότητας: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
Ιστοσελίδα: https://greatexhibitions.gr/el/
H Great Exhibitions, κλείνει αισίως τα 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στο κλάδο της διοργάνωσης των συμμετοχών εκατοντάδων ελληνικών εταιρειών στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού. Οι εμπορικές εκθέσεις αποτελούν το “σκαλοπάτι” στο εξαγωγικό ταξίδι κάθε εταιρείας. Μία επιτυχημένη συμμετοχή θέτει γερά θεμέλια για μία μεγάλη και σημαντική πορεία στο εξωτερικό, και τοποθετεί εκάστοτε brand στο στόχαστρο των μεγαλύτερων “παικτών” του χώρου.
Ο προγραμματισμός των συμμετοχών της κάθε εταιρείας γίνεται έπειτα από σχεδιασμό βάσει των αναγκών της, του budget και των στόχων της. Γνωρίζοντας όλα τα στάδια των εξαγωγών, τους εκάστοτε κανόνες που ισχύουν για κάθε αγορά αλλά και κυρίως τη ζήτηση, οργανώνουμε από κοινού το ετήσιο εκθεσιακό πλάνο των εταιρειών και χτίζουμε μαζί την εξαγωγική τους πορεία.
Η Great Exhibitions, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο παροχών που δεν περιορίζεται μόνο στην ενοικίαση και στην κατασκευή ενός περιπτέρου, εξασφαλίζει την απόλυτη επιτυχία όλων των συμμετοχών.
Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας αναγνωρίζονται διεθνώς τόσο από απανωτές βραβεύσεις μας όσο και από αποκλειστικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως (Tuttofood, Specialty Food Association κ.α.) που εμπιστεύονται αποκλειστικά την εταιρεία μας για τις ελληνικές και κυπριακές συμμετοχές τους.
Η βάση δεδομένων μας απαριθμεί 20.000 ενεργές εγγραφές αγοραστών από τον κλάδο των τροφίμων & των ποτών που ενημερώνονται για τις συμμετοχές κάτω από το εκθεσιακό μας brand “Truly Greece” και επισκέπτονται σταθερά τα περίπτερά μας και εμπιστεύονται τους εκθέτες μας.
Επιπλέον, μέσα από τις διάφορες παράλληλες δράσεις που διοργανώνουμε (taste areas, olive oil bars κ.α.) αλλά και από την προβολή στα διάφορα εκθεσιακά κέντρα μέσω ad spots (billboards, banners κ.α.) οι εκθέτες μας με το μικρότερο δυνατό κόστος εξασφαλίζουν τα μέγιστα που μπορεί να τους προσφέρει η συμμετοχή τους