GREAT TRADE EXHIBITIONS

Υποψήφιος στην κατηγορία D9. Top Export Consultant
Κλάδος δραστηριότητας: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
Ιστοσελίδα: https://greatexhibitions.gr/el/
H εμπειρία των στελεχών μας, και συγκεκριμένα του managing director της εταιρείας μας κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, με 40 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των εξαγωγών, έχει συνδράμει στο να έχουμε το πληρέστερο εκθεσιακό πρόγραμμα, καλύπτοντας όλες τις εξαγωγικές ανάγκες των εταιρειών. Η κατάρτιση μας στο αντικείμενο, που καλύπτει όλο τα φάσμα των εξαγωγών, η γνώση μας για τις ανάγκες της εποχής και της ζήτησης που υπάρχει στην αγορά μας βοηθάνε να συνθέσουμε το σωστό πλάνο για την κάθε εταιρεία ξεχωριστά.
Στα 10 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της διοργάνωσης εμπορικών εκθέσεων, η εταιρεια μας έχει συνδράμει ώστε εκατοντάδες εταιρείες να αναγνωριστούν και να εδραιωθούν στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως.
Στα σύνολο των παροχών μας περιλαμβάνεται και η διοργάνωση B2B συναντήσεων με εξειδικευμένες εισαγωγικές εταιρείες κατά τη διάρκεια των εκθέσεων αλλά και σαν παράλληλες δράσεις.
Επιπλέον, σε συνεργασία τόσο με κυβερνητικούς οργανισμούς (όπως περιφέρειες, επιμελητήρια κ.α.) ;όσο και ανεξάρτητα, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια αποκλειστικά για το κομμάτι των εξαγωγών με θέμα όπως “εκθέσεις, b2b συναντήσεις και εργαλεία εξαγωγικού marketing”.
Φυσικά, τα στελέχη της Great Exhibitions βρίσκονται δίπλα στις εταιρείες τόσο κατά την προετοιμασία των συμμετοχών τους όσο και με φυσική παρουσία κατά τη διάρκεια των διοργανώσεων ώστε να εξασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία των συμμετοχών.