GREAT TRADE EXHIBITIONS

Υποψήφιος στην κατηγορία D12. Top Export Marketing Agency
Κλάδος δραστηριότητας: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ
Ιστοσελίδα: https://greatexhibitions.gr/el/
Η Great Exhibitions έχει ως στόχο να θέσει τα ελληνικά προϊόντα στο επίκεντρο των μεγαλύτερων αγορών του κόσμου. Μέσα από πλήθος προωθητικών ενεργειών, δεν περιορίζεται σε συμβατικές συμμετοχές σε εκθέσεις.
Για το σύνολο των υπηρεσιών μας έχουν εμπιστευτεί κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα που πλέον το brand και τα προϊόντα τους αναγνωρίζονται και βρίσκονται στους και στις 5 ηπείρους.
Καθώς η συμμετοχή σε μία έκθεση χρειάζεται προετοιμασία και στρατηγική, οι εκθέτες μας ενημερώνονται πλήρως για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν και τους καθοδηγούμε/ συμβουλεύουμε στις δράσεις που πρέπει να κάνουν ώστε να μεγιστοποιήσουμε την εκθεσιακή τους παρουσία.
Παράλληλα, ως Great Exhibitions και συγκεκριμένα με το εκθεσιακό μας brand “Truly Greece”, ετοιμάζουμε πλήθος παράλληλων δράσεων που ως σκοπό έχουν να διαφημίσουν τις ελληνικές συμμετοχές και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο έντυπος και ηλεκτρονικός κατάλογος εκθετών Truly Greece που στέλνετε πριν τις εκάστοτε εκθέσεις σε μία βάση 20.000 αγοραστών αλλά και διανέμεται κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης, διοργανώνονται live taste areas όπου καταξιωμένοι σεφ ετοιμάσουν finger food με προϊόντα των εκθετών μας, αλλά και olive oil bars όπου οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν μαζεμένα πλήθος ελληνικών ετικετών παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Ετσι, σε συνεργασία με περιφερειακές συμμετοχές, προωθούνται τα προϊόντα της εκάστοτε περιφέρειας όπως πχ κρητικής διατροφής, μεσογειακής κουζίνας κ.α.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια των εκθέσεων διοργανώνουμε gala ανοιχτό προς το κοινό ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες στα περίπτερά μας.
Επίσης, στα πλαίσια της προετοιμασίας των εκθετών μας, διοργανώνονται 1-1 coaching sessions με καταξιωμένους επαγγελματίες που καθοδηγούν τους εκθέτες στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για να εισάγουν τα προϊόντα τους σε νέες αγορές.
Επιπλέον, οι συμμετοχές καλύπτονται οπτικοακουστικά ώστε το υλικό να προωθείται στους εκθέτες για μελλοντική διαφημιστική εκμετάλλευση.