PALIRRIA S.A.

Υποψήφιος στην κατηγορία Α1. Top Greek Export Company 2023
Κλάδος δραστηριότητας: ΤΡΟΦΙΜΑ
Ιστοσελίδα: https://www.paliria.com/en/
Η Paliria αμιγώς Ελληνική βιομηχανία από το 1957, ταξιδεύει την ελληνική κουζίνα σε πάνω από 60 χώρες σε όλον τον κόσμο! Σήμερα είναι το Νο1 brand στην κατηγορία των ετοίμων γευμάτων ραφιού στην Ελλάδα, ο Νο1 Έλληνας εξαγωγέας Ελληνικών Γευμάτων και ο Νο1 Παραγωγός Ντολμά στον κόσμο!
Η Paliria διαθέτει 6 σύγχρονες μονάδες παραγωγής σε 2 ηπείρους! Το κεντρικό εργοστάσιο μαζί με τα γραφεία παραμένουν στην Ελλάδα, στα Πολιτικά Ευβοίας και στην Αθήνα, αντίστοιχα. Υπάρχουν δύο ακόμα παραγωγικές μονάδες στη Ευρώπη και τρεις στην Ασία. Συνολικά, στην Paliria απασχολούνται περίπου 2.000 εργαζόμενοι και η ετήσια παραγωγική δυναμική της ξεπερνά τους 28.000 τόνους.
Η Paliria έχει σαφή στρατηγικό προσανατολισμό στις εξαγωγές. Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας ξεκίνησε ήδη από το 1974, με αφετηρία την Αμερική και προϊόν το ξακουστό ντολμαδάκι! Σήμερα, η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας, αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 85% των εσόδων από τις πωλήσεις της και το ποσοστό συνεχώς αυξάνεται! Με το πέρασμα των χρόνων, την ανάπτυξη του portfolio και την αύξηση των παραγωγικών της δυνατοτήτων, η Paliria κατάφερε να εισέρχεται συνεχώς σε νέες αγορές με αποτέλεσμα σήμερα τα προϊόντα της να βρίσκονται σε περισσότερες από 60 χώρες! Οι βασικές χώρες δραστηριοποίησης είναι οι Ευρωπαϊκές χώρες, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Καναδάς, η Μέση Ανατολή και η Αυστραλία.
Εστιάζοντας στις διεθνείς αγορές και στοχεύοντας στην παγκόσμια επέκτασή μέσω της εξαγωγής της Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας, η Paliria από το 1990 συμμετέχει σταθερά και κάθε χρόνο στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στον κόσμο όπως είναι η SIAL στο Παρίσι, η ANUGA στην Κολωνία, η GULFOOD στο Ντουμπάι, η FANCY FOOD SHOW και η PLMA Chicago στην Αμερική, η FOODEXPO και η HORECA στην Ελλάδα, και άλλες μικρότερες αλλά εξίσου σημαντικές εκθέσεις, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά για την διείσδυση σε συγκεκριμένες αγορές στόχους, όπως η Alimentaria στην Ισπανία, η PLMA στο Άμστερνταμ και η IFE στο Λονδίνο. Οι εκθέσεις αποτελούν για την Paliria αναπόσπαστο κομμάτι του πλάνου επικοινωνίας και προώθησης των προϊόντων της στις διεθνείς αγορές.
Με στόχο την ισχυροποίηση της εικόνας της, ως ένα ανταγωνιστικό, σύγχρονο και ταυτόχρονα αυθεντικό global food brand, η Paliria, το 2021, προχώρησε στον επανασχεδιασμό του λογοτύπου της, το οποίο την εισήγαγε σε μια νέα εποχή! Αμέσως μετά, το 2022, η Paliria πέρασε και στο επαναλανσάρισμα του καινούργιου της εταιρικού Site, ώστε να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο τόσο για τους επαγγελματίες του χώρου σε Ελλάδα και Εξωτερικό, όσο και για τους τελικούς καταναλωτές. Το νέο site αποτελεί την ψηφιακή εικόνα της Paliria και εγκαινιάζει την δυναμική της είσοδο στο digital περιβάλλον!
Μένοντας πιστή στις αξίες της: τον σεβασμό στις ρίζες της και την παράδοση της Ελληνικής Κουζίνας, την διατήρηση υψηλής ποιότητας, την αδιάκοπη δημιουργία νέων προϊόντικών προτάσεων και τη διατήρηση της υπεραξίας για τους ανθρώπους, τους πελάτες και τους καταναλωτές της, η Paliria έχει μια αποστολή! να προσφέρει, μέσα από μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων, στους καταναλωτές όλου του κόσμου μια Αυθεντική Ελληνική Γαστρονομική Εμπειρία η οποία θα τους κάνει να νιώθουν πλήρεις και χαρούμενοι όπως ακριβώς όταν βρίσκονται γύρω από ένα ελληνικό τραπέζι στην Ελλάδα!

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EqAWrswe5TJJl7BQwKGEf20Bme7vpGKuhCQR5rdfWD5Inw?e=cCod4C