Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Villa Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort, υπερήφανο μέλος των «Small Luxury Hotels of the World» είναι ένα παραλιακό θέρετρο αποτελούμενο από 11 πολυτελείς ιδιωτικές βίλες που βρίσκονται στην απομονωμένη παραλία Γλυφάδι στην Μύκονο.
Η προνομιακή του τοποθεσία στην πλαγιά ενός λόφου στη χερσόνησο της Αλεόμανδρας, σε μικρή απόσταση από την κοσμοπολίτικη πόλη της Μυκόνου και τις δημοφιλείς παραλίες του νησιού, καθιστούν το θέρετρο ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απομόνωση και τη χαλάρωση σε συνδυασμό με τη διάσημη μυκονιάτικη νυχτερινή ζωή. Η αρχιτεκτονική του θέρετρου είναι εμπνευσμένη από το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ συνδυασμένο άψογα με τα μοντέρνα minimal στοιχεία σε ένα πολυτελές σκηνικό, όλα αρμονικά ενσωματωμένα στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Όλες οι πολυτελείς βίλες του Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα στη θάλασσα από τις βεράντες ενώ μπορούν να φιλοξενήσουν από ζευγάρια μέχρι μεγάλη παρέα φίλων και οικογενειών. Περιλαμβάνονται βίλες από 1 έως 6 υπνοδωμάτια όλες με ιδιωτικό μπάνιο, ευρύχωρους χώρους από 40 έως 500 τ.μ., ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και τραπεζαρίες που προσφέρουν στον επισκέπτη μία εμπειρία ζεστής φιλοξενίας διαμονής μακριά από το σπίτι. Οι επισκέπτες είτε επιλέξουν να μείνουν στις παραθαλάσσιες βίλες μας με ιδιωτική πισίνα 2 υπνοδωματίων Su Casa Beachfront Infinity Pool Villa & Royal Beachfront Infinity Pool Villa ή τις ευρύχωρες Family & Friends Seaside Villa 3 υπνοδωματίων ή την Signature Βίλα με θέα στη θάλασσα με πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ασύγκριτη βίλα Genesis 6 υπνοδωματίων, θα αισθανθούν ένα απαράμιλλο επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με φρέσκες ελληνικές γεύσεις επιλέγοντας από το à la carte μενού του πρωινού μας και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία μεσημεριανού ή δείπνου στο υπέροχο Miramar Cocktail Restaurant με θέα στην ιδιωτική παραλία.

Η ημι-ιδιωτική παραλία του Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο θέρετρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δωρεάν ξαπλώστρες και τις ομπρέλες και να απολαύσουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ με φόντο το Αιγαίο Πέλαγος.

Οι πελάτες αφού εξερευνήσουν το νησί, επιστρέφοντας στο Casa Del Mar Beachside Spa, θα βρουν χαλάρωση και γαλήνη, επιλέγοντας παραδοσιακές και εξωτικές θεραπείες από το spa μενού. Οι εγκαταστάσεις του spa περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, σπα με ιαματικό νερό καθώς και ένα πολυτελές χαμάμ και ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριo με θέα στην παραλία. Οι διεγερτικές συνεδρίες yoga και pilates επιτρέπουν στους πελάτες να παραμείνουν σε φόρμα καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο ξενοδοχείο.

Το Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort είναι ένα resort που προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα resort 5 αστέρων όπως 24ωρη reception, υπηρεσίες concierge, καθημερινό housekeeping, room service και private chef κατόπιν αιτήματος, δωρεάν εγκαταστάσεις internet, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, υπηρεσία πλυντηρίου, υπηρεσία bellboy και υπηρεσία παρκαδόρου και μεταφορών.
Το Casa Del Mar Mykonos Seaside Resort αποτελεί μία μοναδική επιλογή διαμονής στη Μύκονο καθώς η τοποθεσία, η ατμόσφαιρα και οι υποδομές που διαθέτει σε συνδυασμό με το φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EumkmSJ4PNdKjk33OcH81ggBED3rltl7Oyup1v39oslpjA?e=rOXfdT