Di Mare Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Beach Resort
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
Ιστοσελίδα: https://dimaresyros.com/el/
Το Boutique Di Mare Hotel & Suites σας καλωσορίζει σε ένα ρομαντικό παραθαλάσσιο σκηνικό. Η κυκλαδίτικη αύρα του ξενοδοχείου και η ζεστασιά του ήλιου παρασύρει τον επισκέπτη σε μια άκρως καλοκαιρινή εμπειρία διαμονής στην καρδιά των Κυκλάδων.
Σε μια ιδανική τοποθεσία, πάνω από τη θάλασσα, πλημυρίζοντας με τα χρώματα του καλοκαιριού, προσφέρουμε αυθεντική διαμονή που αφυπνίζει τις αισθήσεις! Στην καρδιά μιας φυσικής όασης, οι υψηλές παροχές υπηρεσιών σε συνδυασμό με το άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον του ξενοδοχείου δημιουργούν τις κατάλληλες προδιαγραφές για ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές.
Η ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου Di Mare, βρίσκεται στη διάθεση των πελατών για να απολαύσουν τις βουτιές στην αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα, να χαλαρώσουν κάτω από τον ζεστό ήλιο ή να απολαύσουν το κρασί/το ποτό τους απολαμβάνοντας τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος που πλημμυρίζουν την παραλία Φετουρή.
Αποτελεί λοιπόν τον ιδανικό προορισμό για όσους έχουν ανάγκη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, είτε με φίλους είτε με τις οικογένειές τους. Συνδυάζοντας την απόλυτη ηρεμία με τη χαλάρωση, το Boutique Di Mare είναι ένα από τα κατάλληλα ξενοδοχεία που φιλοξενεί τις επιθυμίες σας και μετατρέπει τις διακοπές σας σε μια αξέχαστη εμπειρία.
Πλαισιωμένα το πράσινο του κήπου μας και το μπλε της θάλασσας, τα φωτεινά δωμάτια με μοντέρνα επίπλωση και διακόσμηση σε λευκούς και παστέλ τόνους που αποπνέουν γαλήνη και ζεστασιά, μετατρέπουν τη διαμονή των επισκεπτών σε μια χαλαρωτική, καλοκαιρινή απόλαυση.
Η πολυτελής διαμονή στο κατάλυμα ενισχύεται από το μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι που προσφέρουμε στο εστιατόριο μας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το φαγητό και το κρασί τους ,με θέα τη θάλασσα των Κυκλάδων, σε ένα άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον με ρομαντική ατμόσφαιρα.
Το Boutique Di Mare Hotel & Suites, ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια, προσφέρει μια πραγματική εμπειρία φιλοξενίας σε ένα εμπνευσμένο σκηνικό με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου. Εξισορροπώντας την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την άνεση και το φιλικό περιβάλλον, δημιουργήσαμε το κατάλληλο περιβάλλον όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν, να απολαύσουν τη θάλασσα και όλες τις χάρες των καλοκαιρινών διακοπών στο νησί.
Οι επισκέπτες μας μπορούν να αφεθούν σε όλες τις ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο Di Mare που βρίσκεται μια ανάσα από την ακροθαλασσιά, να αξιοποιήσουν όλες τις υψηλές παροχές διαμονής, φαγητού και χαλάρωσης που προσφέρει το παραθαλάσσιο κατάλυμά μας, δημιουργώντας μοναδικές και αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.
Για όλους αυτούς τους λόγους λαμβάνουμε μέρος στα Greek Hospitality Awards, διεκδικώντας μια εξέχουσα θέση στην κατηγορία Best Greek Beach Resort, όπως έχουμε διεκδικήσει και μια θέση στις ξεχωριστές αναμνήσεις των καλοκαιρινών διακοπών των πελατών μας.