Di Mare Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Restaurant
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
Ιστοσελίδα: https://dimaresyros.com/el/
Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Boutique Di Mare, ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη τοποθεσία του και τις υψηλές παροχές που απολαμβάνουν οι επισκέπτες αλλά κυρίως για το γαστρονομικό ταξίδι που προσφέρει στο χώρο του εστιατορίου του!
Το εστιατόριο ΦΕΤΟΥΡΗ του Di Mare Hotel, είναι το ιδανικό μέρος για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες μας τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελληνικής κουζίνας. Σε ένα άκρως καλοκαιρινό περιβάλλον με την μοναδική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα οι πελάτες μας απολαμβάνουν νόστιμα παραδοσιακά πιάτα με την προσωπική πινελιά του σεφ μας.
Με την συντροφιά της δροσιάς της θάλασσας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία με απολαυστικά πιάτα, βασισμένα στη μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, που παρασκευάζονται με φρέσκα τοπικά ποιοτικά προϊόντα.
Με βάση τα φρέσκα υλικά και αντλώντας έμπνευση από την γαστρονομική ταυτότητα των Κυκλάδων, δημιουργούμε πιάτα μαγειρεμένα με σεβασμό στην ελληνική παράδοση και συνδυασμένα με τις σύγχρονες γεύσεις.
Η ταυτότητα του εστιατορίου μας συνάδει με τις αξίες του καταλύματος μας καθώς η εμπειρία που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένη να εγείρει την φαντασία και τον ρομαντισμό. Η αυθεντική απόλαυση που αφυπνίζει τις αισθήσεις και το καλοκαιρινό όνειρο για μοναδικές και αξέχαστες διακοπές, είναι ο στόχος που ικανοποιούμε για κάθε πελάτη μας, ξεχωριστά.
Σε ένα ειδυλλιακό και ρομαντικό τοπίο, υπό το φως του ήλιου ή του ηλιοβασιλέματος δημιουργούμε και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου γαστρονομικές επιλογές και ποιοτική εξυπηρέτηση, δίπλα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο Di Mare όπως και το εστιατόριο του, διέπονται από τις κοινές αξίες της ποιότητας, της εξωστρέφειας και του πάθους.
Από την ιεροτελεστία του πρωινού και το light lunch μενού έως τις δημιουργικές μεσογειακές γεύσεις του all-day restaurant Fetouri και τα signature κοκτέιλ από τους εξειδικευμένους bartenders, κάθε πρόταση του bar – restaurant του ξενοδοχείου Di Mare, αποτελεί και έναν ισχυρό λόγο για να απολαύσει ο επισκέπτης την κάθε ώρα της ημέρας χωρίς να χρειαστεί φύγει από το ξενοδοχείο.
Οι χώροι μας μαγνητίζουν τους επισκέπτες τόσο με την απλότητα τους που έχει συνδυαστεί με την κομψότητα όσο και με τις απαράμιλλες γευστικές προτάσεις του εστιατορίου μας.
Το εστιατόριο και το ξενοδοχείου είναι ιδανικό για γάμους, εορτασμούς και επετείους, εκδηλώσεις και εταιρικές συναντήσεις. Οικογένειες, φίλοι και ζευγάρια μπορούν να γιορτάσουν και να απολαύσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι, στο Di Mare Ηοtel.
Συμμετέχουμε στα Greek Hospitality Awards, στην κατηγορία Best Greek Hotel Restaurant ως ξενοδοχείο 4 αστέρων με διακεκριμένο μενού και γευστικές επιλογές που προσφέρονται σε ένα χώρο με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, που σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική διακόσμηση του καταλύματος και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε απαιτητικού πελάτη.
Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες, οι αρμονικά διαμορφωμένοι χώροι και οι ξεχωριστές γεύσεις που προσφέρουμε μένουν ανεξίτηλες σε κάθε επισκέπτη που επιλέγει το Boutique Di Mare Hotel για τη διαμονή του, έχοντας «κερδίσει» τακτικούς και ευχαριστημένους πελάτες εγείροντας όλες τους τις αισθήσεις!