Di Mare Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Boutique Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
Ιστοσελίδα: https://dimaresyros.com/el/
Το Boutique Di Mare Hotel είναι χτισμένο μόνο λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα, με την εκλεπτυσμένη minimal αισθητική συνδυάζεται μαγικά με το αρχοντικό τοπίο της περιοχής και την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου. Στην καρδιά μιας φυσικής όασης, οι χώροι μας είναι αισθητικά διαμορφωμένοι για να αποπνέουν γαλήνη και ζεστασιά κάνοντας τη διαμονή του επισκέπτη, ξεχωριστή.
Δημιουργήσαμε φωτεινούς, κατάλευκους χώρους με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση αλλά και με στοιχεία μοντερνισμού, εξισορροπώντας την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με την άνεση και το φιλικό περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα και έχουν θέα τη θάλασσα ή τον κήπο ώστε οι πελάτες μας να απολαύσουν τη ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρει το άρτιο περιβάλλον του Boutique Di Mare Hotel & Suites.
Οι επισκέπτες μας ανακαλύπτουν εδώ τον ορισμό της χαλαρής πολυτέλειας, απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου διαμονή με πάνω από πενήντα δωμάτια και σουίτες που στεγάζονται σε ανεξάρτητα κτίρια τύπου μπανγκαλόου διάσπαρτα μέσα καταπράσινο κήπο μας ανάμεσα σε πληθώρα φυτών. Το παραθαλάσσιο θέρετρό μας βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία Φετουρή, ενώ η νεοκλασσική πόλη της Σύρου είναι μόνο λίγα λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο.
Η ιδιωτική παραλία, μια ανάσα μακριά από το ξενοδοχείο είναι η ιδανική τοποθεσία για να απολαύσει ο επισκέπτης το cocktail του με τη ζεστασιά του ηλίου και τη δροσιά της θάλασσας να το συντροφεύει.
Το all day restaurant, είναι ακόμη ένας λόγος που ο κόσμος επιλέγουν το κατάλυμα μας καθώς ο σεφ συνδυάζει την αισθητική των Κυκλάδων με γευστικά φαγητά που βασίζονται σε τοπικά υλικά, παρασύροντας τον πελάτη σε ένα μαγευτικό γαστρονομικό ταξίδι.
Ο χώρος του μασάζ είναι μια από τις βασικές παροχές χαλάρωσης και ηρεμίας που προσφέρει το Boutique Di Mare hotel, συμβάλλοντας στη δημιουργία απολαυστικών καλοκαιρινών στιγμών απαγκιστρώνοντας των επισκέπτη από κάθε έγνοια και προβληματισμούς.
Αξιοποιώντας τις υψηλές παροχές μας οι πελάτες μας απολαμβάνουν ξεχωριστές παραθαλάσσιες διακοπές σε μια εξαιρετική τοποθεσία, λουσμένη από τα χρώματα του καλοκαιριού. Οι υπηρεσίες του επαγγελματικού μασάζ, το gift shop με τις ιδιαίτερες προτάσεις αναμνηστικών δώρων, η ιδιωτική οργανωμένη παραλία χρωματισμένη με το φως του ήλιου και του ηλιοβασιλέματος και το εστιατόριο μας που προσφέρει ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι στην ελληνική παράδοση σε συνδυασμό με το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας είναι τα βασικά στοιχεία που μας διακρίνουν και μένουμε ανεξίτηλοι στις καλοκαιρινές αναμνήσεις των επισκεπτών μας.
Λαμβάνοντας μέρος στα Greek Hospitality Awards και στην κατηγορία Best Greek Boutique Hotel ως ξενοδοχείο 4 αστέρων με εξαιρετικές παροχές και κριτικές πελατών, επιδιώκουμε να αναδείξουμε τη μοναδικότητα του Di Mare Hotel ως μια από τις καλύτερες επιλογές διαμονής στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς, μέσα από τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε, ικανοποιούμε κάθε στοχευμένη ανάγκη των ζευγαριών, της οικογένειας και κάθε μεμονωμένου επισκέπτη που μας εμπιστεύεται και μας επιλέγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές.