Di Mare Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
Ιστοσελίδα: https://dimaresyros.com/el/
To ξενοδοχείο Di Mare Hotel είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά ενός αρχοντικού χωριού της Σύρου. Περιτρυγισμένο από δέντρα και πράσινους κήπους, μόνο μια ανάσα μακριά από τη θάλασσα, είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένεια, φίλους και ζευγάρια ώστε να απολαύσουν κάθε πτυχή του καλοκαιριού και να δημιουργήσουν ξεχωριστές αναμνήσεις.
Διατηρώντας την κυκλαδίτικη παραδοσιακή του αισθητική, ντυμένο στα λευκά και στα χρώματα του καλοκαιριού αποτελεί έναν από τους must προορισμούς διαμονής στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.
Το Boutique Hotel είναι ενα μέρος όπου η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική συνδυάζεται ιδανικά με την πηγαία φιλοξενία και προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες. Η άνεση και το φιλικό περιβάλλον, δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για ν χαλάρωση και ξεκούραστες διακοπές.
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου με τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και τοπικά προϊόντα, η οργανωμένη ιδιωτική παραλία μόνο λίγα βήματα μπροστά από το ξενοδοχείο όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ήρεμες καλοκαιρινές στιγμές, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του μασάζ και η θέα στο απέραντο γαλάζιο είναι τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το κατάλυμα. Το συστατικό στοιχείο, όμως, που το κάνει το Boutique Di Mare Hotel να ξεχωρίζει είναι εξυπηρέτηση των πελατών και το φιλικό προσωπικό.
Οι αξίες που πρεσβεύουμε ως ξενοδοχείο 4 αστέρων είναι η εξωστρέφεια, η ατομική υπευθυνότητα και ο σεβασμός στον επισκέπτη που μας επιλέγει και μας εμπιστεύεται για να του προσφέρουμε ανέμελες διακοπές και στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και πολυτέλειας.
Στόχος μας είναι να προσελκύουμε νέους πελάτες και να πείθουμε τους υπάρχοντες επισκέπτες να επιστρέψουν ξανά και αυτό θα επιτευχθεί όχι μόνο μέσα ένα εξαιρετικό προϊόν που προσφέρουμε αλλά διασφαλίζοντας παράλληλα να παρέχετε μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών. Στο Boutique Di Mare Hotel, ο επισκέπτης μας βρίσκεται στην καρδιά της ελληνικής φιλοξενίας.
Η reception, το all day bar-restaurant και όλο το προσωπικό του καταλύματος βρίσκεται πάντα στη διάθεσή των πελατών για να ικανοποιήσουν κάθε τους ανάγκη με σκοπό να προσφέρουμε πηγαία φιλοξενία και εξατομικευμένης εμπειρία, όπου ο πελάτης νιώθει ότι τον ακούμε, τον φροντίζουμε προσωπικά και ότι οι προσδοκίες του έχουν ξεπεραστεί.
Συμμετέχουμε στα Greek Hospitality Awards, διεκδικώντας ένα τίτλο στην κατηγορία Best Greek Excellence in Service Hotel καθώς για εμάς ο κάθε πελάτης είναι ένα ξεχωριστό άτομο, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες που είμαστε πρόθυμοι να καλύψουμε στο έπακρο. Η ανθρώπινη επαφή, η αλληλεπίδραση και η κατανόηση που δείχνουμε στον επισκέπτη μας κάνει να ξεχωρίζουμε και μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι που βρισκόμαστε δίπλα του, εξυπηρετώντας κάθε του ανάγκη, εξατομικεύοντας την προσέγγισή μας και κάνοντας τους πελάτες να αισθάνονται ιδιαίτεροι και σημαντικοί, όπως άλλωστε είναι για εμάς.