GRAND PATELLI

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek New City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://grandpatelli.gr/
Το Grand Patelli – Memorable Lemnos, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο πόλεως ολόχρονης λειτουργίας που άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2022 στο ακριτικό νησί του Β. Αιγαίου, τη Λήμνο.
Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τις καλύτερες προδιαγραφές και υλικά υψηλής ποιότητας, η επένδυση αυτή της Giokos Investment στοχεύει να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των επισκεπτών του, ξένων και Ελλήνων σε ένα όμορφο περιβάλλον, που δεν θα υστερεί σε τίποτα έναντι των πολυτελών μονάδων δημοφιλών τουριστικών προορισμών της χώρας και θα κάνει τη διαμονή τους στην μοναδική Λήμνο μια αξέχαστη εμπειρία.
Το Grand Patelli με τη λειτουργία του πέρα από την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος για τη βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού με την προώθηση του για την προσέλκυση τουριστών 365 μέρες, έχει και σαν σκοπό να προσφέρει στους κατοίκους της Λήμνου ένα νέο χώρο διασκέδασης και συγκέντρωσης μιας και εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί και κατά του χειμερινούς μήνες, το a la cart εστιατόριο Nicks Lounge & Wine Bar αλλά και ένα οργανωμένο SPA & κέντρο αισθητικής που τελεί υπό τη διοίκηση του Azalea Spa, ενός υψηλών προδιαγραφών ελληνικό brand κέντρων αισθητικής με καταστήματα σε Αθήνα, Μύκονο και Καλαμάτα.
Επίσης στο 2ο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται και η μοναδική ταράτσα στο νησί με εξαιρετική θέα στο Κάστρο της Λήμνου και τον Αγ Νικόλαο. Εκεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί η πισίνα αλλά και το 180ο Roof Top Lounge όπου προσφέρει δροσιστικά κοκτέιλ, γευστικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας και μοναδικές μουσικές βραδιές.
Το Grand Patelli μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του έχει καταφέρει να φιλοξενήσει με επιτυχία Προέδρους κρατών, μέλη της Ελληνικής κυβέρνησης, πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες αλλά και αρκετά εταιρικά συνέδρια μιας και διαθέτει οργανωμένο συνεδριακό χώρο 250 ατόμων.
Παρόλο την αίγλη του και τις πολυτελείς υπηρεσίες του παραμένει ένα value for money ξενοδοχείο με επαναλαμβανόμενους επισκέπτες που με τα σχόλια τους και τη βαθμολογία τους το κατατάσσουν τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους. Με μια καλή στημένη ομάδα που τη χαρακτηρίζει το χαμόγελο, η ευγένεια και η προθυμία να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, το Grand Patelli βραβεύτηκε από τον τουριστικό όμιλο DER touristic με το 1ο βραβείο ως το καλύτερο 4* ξενοδοχείο αφού απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία από τα σχόλια των Σκανδιναβών επισκεπτών στο νησί, ενώ στην Booking.com βαθμολογείται με 9,1
Τη διαχείριση του ξενοδοχείου από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έχει αναλάβει η The Smiley Guest, μια νέα εταιρεία με έδρα τη Λήμνο, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ανεξάρτητων ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και βιλών, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης και ανάπτυξης, με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού Brand.