GRAND PATELLI

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Dining Experience
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://grandpatelli.gr/
Από τις μοναδικές γεύσεις της Λημνιακής γαστρονομίας, τα φρέσκα βότανα, φρούτα και μυρωδικά από τον κήπο του ξενοδοχείου, έως τις light gourmet επιλογές της ευρύτερης Μεσογειακής κουζίνας, και με πάνω από 100 διαφορετικές τοπικές αλλά και διεθνής ετικέτες κρασιών τα εστιατόρια του ξενοδοχείου Grand Patelli υπόσχονται memorable γαστρονομικές εμπειρίες.

Στο Kipos Breakfast & More, στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου, η μέρα ξεκινά με το αγαπημένο γεύμα όλων, το πρωινό μας. Τροπικά φυτά σε μια συστοιχία από δέντρα «χρυσών πορτοκαλιών» και φρέσκα βότανα, που σε συνδυασμό με τις γεύσεις του πλούσιου Ελληνικού Πρωινού ανοίγει τη μέρα μιας νέας γαστρονομικής εμπειρίας.
Στον κήπο μας καθημερινά ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει φρέσκο ρυζόγαλο, θυμαρίσιο μέλι Λήμνου πάνω σε τοπικό ψωμί μαυραγάνι, αλλά και χειροποίητη σπανακόπιτα με τυρί καλαθάκι Λήμνου.

Με κομψή και μοντέρνα ατμόσφαιρα το Nick’s Lounge & Wine Bar, υποδέχεται από τον περασμένο Δεκέμβριο τους επισκέπτες του, όπου μπορούν να απολαύσουν ελαφριά γκουρμέ γεύματα εμπνευσμένα από την Μεσογειακή Κουζίνα, ιδανικά για ένα μεσημεριανό διάλειμμα από τις δραστηριότητες στο νησί ή για ένα υπέροχα χορταστικό δείπνο.
Στο Nick’s Lounge & Wine Bar σε συνεργασία με το Lemnos Wine Club διοργανώνονται εμπειρίες γευσιγνωσίας κρασιού με σκοπό τη γνωριμία του κοινού με τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα μέσα από παρουσιάσεις οινοποιείων και συνδυασμούς κρασιού και φαγητού.

Το 180o Roof Top βρίσκεται στο 2ο όροφο, στην ταράτσα του ξενοδοχείου και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλες τις ώρες μέρας!
Κατά του καλοκαιρινούς μήνες οι επισκέπτες μας από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 2μμ μπορούν να απολαύσουν δίπλα στην πισίνα και με θέα το κάστρο της Μύρινας γλυκές και αλμυρές παρασκευές από τον κατάλογο του brunch ή από το All day Menu.
Τα καλοκαιρινά βράδια στο 180ο έρχονται με άκρως Iταλική διάθεση αφού ο Σεφ του ξενοδοχείου προτείνει φρέσκα ζυμαρικά και finger food που συνδυάζονται άριστα με ένα aperitivo. Ενώ οι Τετάρτες έχουν χρώμα Ελληνικό με πιάτα από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα όπως το κατσικάκι αλλά και ο Λημνιός άφκος που συνδυάζονται με τις επιλογές από την τοπική ποικιλία κρασιού Μοσχάτο Αλεξάνδρειας και υπό τους ήχους της ελληνικής μπάντας.