Boutique Florence Hotel

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Excellence In Service Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Η ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Ιστοσελίδα: https://boutiqueflorence.gr/
To ξενοδοχείο Boutique Florence είναι ένα κόσμημα της Μπαρόκ αρχιτεκτονικής, που συνδυάζει μια ιδανική τοποθεσία, μια ξεχωριστή διακόσμηση και θέα στο λιμάνι της Σύρου. Ένα παλιό αρχοντικό, πλήρες ανακαινισμένο, ανοίγει τις πόρτες του για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια εναλλακτική εμπειρία διαμονής μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον της αρχοντικής Σύρου.
Η φιλοσοφία μας, εμπνευσμένη από τους ανθρώπους μας, είναι να προσφέρουμε γνήσια και άριστη φιλοξενία και αυτή είναι ύψιστη υπηρεσία που παρέχουμε και μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα καταλύματα.
Τo Boutique Florence είναι ένα παλιό αρχοντικό σπίτι με μπαρόκ διακόσμηση, γεμάτο από χρώματα, φως, αντιθέσεις, κίνηση και πληθωρικές λεπτομέρειες, καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες και όλα εκείνα τα στοιχεία που θα δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία διαμονής για τους επισκέπτες μας.
Βασικός μας στόχος είναι η παροχή ποιοτικών παροχών προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας!
Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας, των ξενοδοχειακών μονάδων και του τουρισμού έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρέπει να επικεντρωθούμε όχι μόνο στο φυσικό προϊόν που προωθούμε αλλά και στην αίσθηση, στα συναισθήματα και στη συνολική εντύπωση που αφήνουμε στον πελάτη μας. Για το λόγο αυτό, πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση κατανόηση των αναγκών του επισκέπτη και η ικανοποίηση κάθε τους επιθυμία.
Το πρόθυμο, ευγενικό και φιλικό προσωπικό μας, είναι πάντα στη διάθεση των πελάτων παρέχοντας όλες τις πληροφορίες και τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Κάθε επισκέπτης είναι ξεχωριστός για εμάς. Κάθε πελάτης είναι ιδιαίτερος και κομμάτι της δικής μας ιστορίας που κτίζουμε χρόνο με το χρόνο. Συνεπώς, η αξία που διέπει την επιχείρηση μας είναι ο σεβασμός στον επισκέπτη που επέλεξε το κατάλυμα μας για τη διαμονή του, που μας εμπιστεύτηκε την ασφάλεια και την ηρεμία του.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Boutique Florence, είναι ικανές να διεγείρουν τις αισθήσεις του επισκέπτη και να τον παρασύρουν στο ταξίδι τις ανακάλυψης της αρχοντικής πρωτεύουσας των Κυκλάδων.
Συμμετέχουμε στα Greek Hospitality Awards, διεκδικώντας ένα τίτλο στην κατηγορία Best Greek Excellence in Service Hotel καθώς για εμάς η φιλοξενία είναι η πιο σημαντική δύναμη που συνδέει τους επισκέπτες με το κατάλυμα μας. Τα μέσα που χρησιμοποιούμε για μια άριστη φιλοξενία και το προσωπικό που έχουμε επιλέξει για να πετύχουμε τους στόχους μας είναι μια ιεροτελεστία που πραγματοποιείται με γνώμονα τον πελάτη και τις ανάγκες του. Οι ανθρώπινες σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες είναι η πιο γλυκιά τους ανάμνηση και η πιο σημαντική «πολυτελής» υπηρεσία που προσφέρουμε!