AVANT MAR

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Pet Friendly Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://www.avantmar.com/
Avant Mar: Οι Καλύτερες Pet-Friendly διακοπές στη Πάρο

Το Avant Mar καλωσορίζει τους επισκέπτες παρέα με κατοικίδιό τους, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Κρεβατάκι, παιχνίδια, ειδική τροφή και πολλές άλλες ανέσεις προσφέρονται στους τετράποδους φίλους.

Καθώς οι επισκέπτες απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί στο δωμάτιό τους, το κατοικίδιό τους μπορεί να απολαύσει τη δροσιά και τις ανέσεις του δωματίου, παρέα με εξαιρετικές λιχουδιές. Οι ευχάριστες στιγμές στην παραλία περιλαμβάνουν παιχνίδια με το φρίσμπι, ενώ υπέροχες βόλτες στην παραλία του ξενοδοχείου αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη στην εμπειρία τους.

Η Αθήνα, το πιστό σκυλάκι της κ. Άννας Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, είναι ο επίσημος Pet Concierge του ξενοδοχείου. Με τον ανεπανάληπτο χαρακτήρα της, η Αθήνα γίνεται ο προσωπικός σας ξεναγός στην όμορφη Πάρο, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές και πολύτιμες συμβουλές.

Κατά τη διαμονή σας, η Αθήνα θα σας καθοδηγήσει στις καλύτερες διαδρομές του νησιού, αποκαλύπτοντας τα μυστικά και τα μέρη που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν. Θα σας προτείνει εκδρομές σε μαγευτικούς προορισμούς, θα σας προσκαλέσει να ανακαλύψετε την τοπική κουλτούρα, και θα σας προσφέρει πλούσιες επιλογές δραστηριοτήτων για να απολαύσετε κάθε στιγμή στο νησί, μαζί με τους μικρούς τετράποδους φίλους σας. Η Αθήνα δεν είναι απλά ένα κατοικίδιο, αλλά ένας ανεκτίμητος σύντροφος που θα σας βοηθήσει να ζήσετε μια μοναδική “home-away-from-home” εμπειρία στην Πάρο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κ. Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, “Στο Avant Mar λατρεύουμε να περιποιούμαστε τους σκύλους. Το ξενοδοχείο μας είναι ο ιδανικός τόπος για εσάς και το σκυλάκι σας να χαλαρώσετε, να παίξετε και να ξεκουραστείτε”.