AVANT MAR

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Restaurant
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ιστοσελίδα: https://www.avantmar.com/
Best Greek Hotel Restaurant – for Matsuhisa Paros


Υψηλή ιαπωνική γαστρονομία με φόντο το Αιγαίο στο Matsuhisa Paros
Το παγκοσμίου φήμης brand του Nobu Matsuhisa με την υπογραφή του διάσημου σεφ Nobu Matsuhisa, ήρθε το καλοκαίρι στην Πάρο για να εντάξει την υψηλή ιαπωνική γαστρονομία στην καρδιά των Κυκλάδων στην Πάρο, συστήνοντας τη Nobu-Style Cuisine. Το Matsuhisa Paros στεγάζεται στο νέο ξενοδοχείο Αvant Mar συνδυάζοντας την άριστη εξυπηρέτηση με την αριστεία της υψηλής γαστρονομίας και καθιστώντας την Πάρο ως τον νέο γαστρονομικό προορισμό των Κυκλάδων.

Στοιχεία ιαπωνικής αρχιτεκτονικής πλαισιώνουν το εστιατόριο συνδυάζοντας την κυκλαδίτικη γοητεία και δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό, κοσμοπολίτικο σκηνικό. Στον καταπράσινο κήπο του Avant Mar, σερβίρονται καθημερινά τα πιάτα του Nobu Matsuhisa με θέα το Αιγαίο. Η εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα και το sushi bar βρίσκονται δίπλα από τον ανάγλυφο πέτρινο τοίχο της εισόδου σαν να προϊδεάζει τους επισκέπτες για μία έντονη εμπειρία. Το απόλυτο επίκεντρο της προσοχής στον υπαίθριο χώρο είναι το εντυπωσιακό μπαρ με τις καμπύλες που αναδεικνύουν την μοναδικότητά του. Τα ράφια του μπαρ κοσμούν διεθνείς ετικέτες, προσφέροντας μια πλούσια συλλογή ποτών που συνοδεύουν τη γευστική απόλαυση, ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πολυπολιτισμική γαστρονομία σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει την κυκλαδίτικη ομορφιά της Πάρου.

Γαστρονομική τέχνη σε έναν χώρο που αποπνέει αισθητική και κομψότητα
Στο Matsuhisa Paros, η γαστρονομική εμπειρία είναι υπό την επίβλεψη εξαιρετικών σεφ. Ο Τόνυ Βρατσάνος, executive chef των Matsuhisa στην Ελλάδα, είναι ο υπεύθυνος για τη δημιουργία του μοναδικού γαστρονομικού ταξιδιού στο εστιατόριο. Στο πλευρό του, έχει τον Γιώργο Σπαγκάκο ως head chef της ζεστής κουζίνας και τον Χρήστο Μαρτζούκο ως head chef του sushi bar. Μαζί συνεργάζονται για να προσφέρουν μια αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση στους επισκέπτες του εστιατορίου.

Όχι μόνο η γευστική απόλαυση, αλλά και η διασκέδαση είναι στο επίκεντρο της εμπειρίας στο Matsuhisa Paros. Καθημερινά, DJ set παρέχουν τη μουσική συνοδεία στο γεύμα των επισκεπτών, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά διασκέδασης στη γαστρονομική απόλαυση.

Η άφιξη του Matsuhisa Paros αναβαθμίζει τη γαστρονομία της Πάρου και υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία με την υπογραφή του Nobu Matsuhisa, ενός σεφ που έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή.