Seaview Cityscape Hotel, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Heritage City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις
Ιστοσελίδα: https://seaview.gr/
Το Seaview Cityscape Hotel μέλος της Hotelbrain International με ιστορία 50 ετών στη Γλυφάδα Αττικής, εμφανίζει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και σημαντικά πλεονεκτήματα που θα αναλύσουμε στη συνέχεια.

Ιστορία
Το Seaview είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με 71 δωμάτια και σουίτες, το οποίο λειτουργεί με επιτυχία από το 1973 χάρη στο πάθος για τη φιλοξενία, την αφοσίωση και την καθημερινή προσωπική ενασχόληση τριών γενιών της οικογένειας των ιδιοκτητών.
Κάθε χρόνο υλοποιούνται σημαντικές επενδύσεις για βελτιώσεις και ανακαινίσεις των παρεχόμενων εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ώστε το ξενοδοχείο να παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα μοντέρνο περιβάλλον αλλά και να διατηρεί την πλούσια ιστορία και το μοναδικό του χαρακτήρα.

Τοποθεσία
Σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από το κέντρο της κοσμοπολίτικης Γλυφάδας και από τη δημοφιλέστατη Αθηναϊκή Ριβιέρα με την αμμουδερή παραλία, βρίσκεται το Seaview Cityscape Hotel. Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του ένα γαλήνιο σκηνικό με θέα στη θάλασσα ενώ παράλληλα βρίσκεται σε απόσταση λίγων βημάτων από το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας .

Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση
Όσον αφορά την αρχιτεκτονική του συγκροτήματος, συνδυάζεται η απλότητα των γεωμετρικών γραμμών και μοτίβων της αισθητικής του 1970 στο εξωτερικό του κτιρίου με τη ζεστή ατμόσφαιρα και την πολυτέλεια που απαιτείται από μια σύγχρονη τουριστική μονάδα στους εσωτερικούς χώρους. Στόχος είναι να απολαμβάνει ο επισκέπτης όλες τις ανέσεις και τις παροχές ενός σύγχρονου ξενοδοχείου, παράλληλα με τις λιτές γραμμές και την εκλεπτυσμένη αισθητική της κλασσικής Αθήνας.
Διακεκριμένοι αρχιτέκτονες, έχουν επιμεληθεί στη διάρκεια των ετών τους χώρους του ξενοδοχείου όπως ο κος Παύλος Νινιός τους επιβλητικούς χώρους υποδοχής με λευκό μάρμαρο και λεπτομέρειες μαύρου γρανίτη από το αρχιτεκτονικό γραφείο Pavlos Ninios Architects Planers & Engineers . Ο κος Θάνος Δασκαρόλης σχεδίασε το Lobby Bar, το Gaia και το Αίθριο από τους DK Architects Θάνος Δασκαρόλης – Πολυτίμη Κυριακοπούλου . Την διακόσμηση εσωτερικών χώρων του Gaia και του αίθριου διαμόρφωσε η κα. Μύριαμ Σαγρέδου. Ακόμη και τη περίοδο που το Seaview Cityscape Hotel αναγκαστικά παρέμεινε κλειστό λόγω πανδημίας, την εκμεταλλεύτηκε για να προχωρήσει με το επιχειρηματικό πλάνο βελτιώσεων και ανακαινίσεων των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεών του, σε συνεργασία με τον κ. Κωνσταντίνο Κυδωνιάτη του αρχιτεκτονικού γραφείου Kydoniatis F. & K. & Associates.

Γαστρονομική εμπειρία
Το Gaia Restaurant του Seaview προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες στους επισκέπτες του. Η μύηση στη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα ξεκινά από το πρωινό των επισκεπτών ενώ στη συνέχεια γαστρονομικές δημιουργίες σερβίρονται για γεύμα ή δείπνο.Στο Lobby Bar του ξενοδοχείου οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν μία σειρά από signature cocktails και επιλεγμένη λίστα Ελληνικών κρασιών.

Business & Events
Το Seaview Cityscape Hotel προσφέρει ευρύχωρους και άρτια εξοπλισμένους χώρους που μπορεί να διατεθούν για συσκέψεις, εταιρικές παρουσιάσεις και άλλες επιχειρηματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις, εξοπλισμένους με τις πιο σύγχρονες ανέσεις.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EmERzqOfbftHq8XMRVMGesQBFDreX4C7yJb1CxHZGP5ebQ?e=SZaQhB