31 Doors Hotel, μέλος της HotelBrain International

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Landmark City Hotel
Κλάδος δραστηριότητας: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιστοσελίδα: https://31doorshotel.com/
Το 31 Doors μέλος της Hotelbrain International βραβευμένο με Gold Awards στην κατηγορία Best Greek New City Hotel 2020 των Hospitality Awards διεκδικεί και φέτος την διάκριση του για το σύνολο των εγκαταστάσεων και παρεχόμενων υπηρεσιών του στην κατηγορία Best Greek Landmark City Hotel για την ακριτική Αλεξανδρούπολη.
Το 31 Doors Hotel χτισμένο το 2019 βρίσκεται στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης και αποτελεί ιδανική επιλογή λόγω της τοποθεσίας του. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το νησί της Σαμοθράκης καθώς και στα κοντινά γήπεδα τένις, προσφέρει γνήσια, ζεστή φιλοξενία και πλούσιες εμπειρίες μέσα στη ζωντανή ατμόσφαιρα της πόλης. Bρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα όπως τον φάρο της Αλεξανδρούπολης , το Εθνολογικό και Ιστορικό Μουσείο , την Καθολική Εκκλησία St.Joseph και το Δημαρχείο της πόλης.
Οι σημερινοί διαχειριστές αποφάσισαν να δημιουργήσουν το πολυτελές 31 Doors Hotel λόγω της βαθιάς αγάπης τους για την Αλεξανδρούπολη και το όνειρό τους να δημιουργήσουν ένα υψηλής ποιότητας ξενοδοχείο μέσα στην πόλη, τόσο από άποψη υποδομών και σχεδιασμού, όσο και από τις υπηρεσίες φιλοξενίας που θα παρείχε.
Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του το 2019 σε ένα κτίριο με μακρά ιστορία, το οποίο θεωρείται τοπικό σημείο αναφοράς. Η πλήρης ανακαίνιση του ιστορικού αυτού κτιρίου άρχισε τον Ιούλιο του 2018, ενώ για χρόνια είχε χρησιμοποιηθεί ως ιδιωτική κλινική - από τις λίγες που υπήρχαν στην πόλη. Συνέχισε να λειτουργεί ως κτίριο δημόσιας υπηρεσίας και έκτοτε έμεινε άδειο τα τελευταία δέκα χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, η χρήση του κτιρίου μετατοπίστηκε από την περίθαλψη στην πολυτελή εστίαση, ωστόσο αυτό που έμεινε το ίδιο στην ουσία, είναι η αγάπη για τον άνθρωπο και η ζεστή φιλοξενία.
Το ξενοδοχείο δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν ένα νέο πρόσωπο αυτού του ιστορικού κτιρίου, το οποίο εκτός από καινούρια εμφάνιση προσφέρει σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο boutique ξενοδοχείο είναι τόσο μοναδικό όσο και η πόλη γύρω του. Και πίσω από τις πόρτες του υπάρχει ένας κόσμος γεμάτος αυθεντική φιλοξενία όπως επιβεβαιώνεται από την πρώτη θέση που κατέχει ανάμεσα σε όλα τα ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης στο Tripadvisor και Τravellers Choice Award.
Με εξαιρετικό σχεδιασμό και προσοχή στις λεπτομέρειες, και με απολυτό γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του επισκέπτη το 31 doors, έχει φροντίσει για όλα όσα θεωρεί σημαντικά ο σύγχρονος ταξιδιώτης.
Στο ισόγειο του ξενοδοχείου σε έναν χώρο που εύκολα μετατρέπεται σε συνεδριακός ο κάθε επισκέπτης μπορεί να φιλοξενήσει μικρές συναντήσεις και ιδιωτικές εκδηλώσεις, κατόπιν κράτησης.
Το 31Doors συνεργάζεται με τη Ηοtelbrain στη συνολική διαχείριση των πωλήσεων και λειτουργεί με υψηλά κριτήρια παροχής υπηρεσιών και άριστων εγκαταστάσεων που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις στην προσπάθεια του να καθιερωθεί ως ο κορυφαίος προορισμός στην Αλεξανδρούπολη.

https://ethosmediasa.sharepoint.com/:f:/s/Guests_Share/EhfMWqdZQAxGo19FXt76hYUB_QxuKAigieSGbOkENGt6hg?e=ycuCgD