Istion Yachting

Υποψήφιος στην κατηγορία Best VIP & Luxury Travel Services
Κλάδος δραστηριότητας: Luxury Crewed Yacht Charters / Sales / Management
Ιστοσελίδα: http://www.istion.com
Στην Istion Yachting λατρεύουμε να φιλοξενούμε τους επισκέπτες μας στα πολυτελή επανδρωμένα σκάφη μας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ευεξίας. Tο πολύτιμο αγαθό του Ευ Ζην και η σπάνια αίσθηση ελευθερίας που αξιώνουν οι πελάτες μας μέσω της ιδιωτικής ναύλωσης πολυτελούς σκάφους, είναι το θεμελιώδες ζητούμενο. Μετά από 30 χρόνια δημιουργικής δραστηριότητας μπορούμε πλέον με σιγουριά να συνδυάζουμε την πολυτέλεια με την απλότητα, την ευελιξία με την ασφάλεια, τη διακριτικότητα με το αληθινό νοιάξιμο για κάθε επιθυμία και ανάγκη, στο επίπεδο των προδιαγραφών της εταιρείας που πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς για τον κλάδο.
Παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους στόλους πολυτελών σκαφών κάθε τύπου (monohulls / catamarans / motoryachts). Σκάφη πλήρως εξοπλισμένα, συντηρημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και επανδρωμένα με υψηλά καταρτισμένο πλήρωμα, αφοσιωμένο να προσφέρει την κορυφαία εξυπηρέτηση που αξίζει στους επισκέπτες μας.
Αφοσιωμένη ομάδα ειδικών εκπαιδεύεται διαρκώς στο να διαχειρίζεται εξατομικευμένα την επιθυμία κάθε φιλοξενούμενου, καθώς είναι μοναδικός και πολύτιμος. Με αφετηρία την επιλογή του ιδανικού σκάφους όλα είναι εφικτά: στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο, συναρπαστική ιστιοπλοϊκή δράση, απολαυστικό μπάνιο σε απόμερους όρμους, γαστρονομικές εκπλήξεις από αναγνωρισμένους chef, απόλυτη επαφή με τη φύση ή κοσμοπολίτικο lifestyle. Και, φυσικά, υλοποίηση κάθε ζητούμενου που ο πελάτη μας ονειρευόταν αλλά δεν τολμούσε να συζητήσει.
Η ομάδα μας ειδικεύεται στο luxury lifestyle και στην "εκπλήρωση ονείρων"… Ακούει προσεκτικά, διακρίνει και διαισθάνεται, προτείνει και εγγυάται για το ιδανικό σκάφος, το συναρπαστικό δρομολόγιο, το απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον, τις απεριόριστες επιλογές στο πρόγραμμα, στα γεύματα, στην αναψυχή.
Είτε πρόκειται για οικογενειακές διακοπές, είτε για μια ρομαντική απόδραση, είτε για μια θαλασσινή περιπέτεια με φίλους, είτε για την οργάνωση ενός event, ένα πολυτελές σκάφος προσθέτει κομψότητα και στυλ. Στην Ελλάδα μας -με τα ατελείωτα νησιωτικά συμπλέγματα, τη μεγαλύτερη ακτογραμμή της Μεσογείου, τους κοσμοπολίτικους προορισμούς που σφύζουν από ζωή ή τις απομονωμένες τοποθεσίες με ιστορική, αρχαιολογική και περιβαλλοντική αξία- το ταξίδι με σκάφος μετατρέπεται σε εμπειρία ζωής.
Στην Istion επιδιώκουμε να είναι συναρπαστική και, γιατί όχι, επαναλαμβανόμενη! Άλλωστε αυτό επιβεβαιώνεται από το πλατύ χαμόγελο και το θερμό “ευχαριστώ” όλων των σημαντικών μας φιλοξενούμενων. Οι θετικές αξιολογήσεις τους είναι η επιβράβευση της αδιάκοπης προσπάθειάς μας για αριστεία.
Η απόλυτη ελευθερία επιλογής μέσω της ιδιωτικής ναύλωσης πολυτελούς σκάφους υποστηρίζεται συνοπτικά από:
• το εύρος επιλογών που προσφέρει ο μοντέρνος μας στόλος
• την ευελιξία και τη διακριτικότητα στην οργάνωση tailor made εμπειριών
• τις υπηρεσίες φιλοξενίας 5 αστέρων που προσφέρουν πλήρως καταρτισμένοι επαγγελματίες
• τη δημιουργική ελληνική και διεθνή κουζίνα που παρουσιάζουν βραβευμένοι chef
• το εύρος concierge υπηρεσιών προς ικανοποίηση ιδιαίτερων αναγκών
• τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι συνεργάτες μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της ναύλωσης.

Σήμερα η Istion Yachting
• διατηρεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα,
• παρουσιάζει διαρκή και ταχύτατη ανάπτυξη λειτουργώντας από 12 βάσεις στην ελληνική επικράτεια και από τη νέα βάση της στην Κροατία,
• στοχεύει στη δημιουργία εξατομικευμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας που να συμπυκνώνει τα όσα ο ­Θαλάσσιος Τουρισμός έχει να προσφέρει ακόμα και για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.