Istion Yachting

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Yacht Company
Κλάδος δραστηριότητας: Yacht Charters / Sales / Management
Ιστοσελίδα: http://www.istion.com
Με μακρόπνοο πλάνο την ανάδειξη της Ελλάδας σε πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας σκηνής του Θαλάσσιου Τουρισμού, η Istion υιοθετεί πρωτοποριακές ιδέες μετέχοντας στην τάση της υφηλίου προς τις αυθεντικές εμπειρίες Ευ Ζην. Μέσα από την 30 ετών πορεία της, μια κούρσα πλούσια σε αξίες, ιδανικά αλλά και ρεαλισμό, αναζητά την ανταπόκριση στο κάλεσμα της όλων των εμπλεκομένων στον κλάδο επιχειρήσεων, φορέων, παραγόντων και θεσμών, ώστε να γίνουν κοινωνοί μια πορείας αλλαγής, εκσυγχρονισμού και εξέλιξης, αφήνοντας πίσω όποιες στρεβλώσεις και παθογένειες απειλούν την προοπτική και την ανάπτυξη.
Σε τεχνολογικό και τεχνικό επίπεδο
η εταιρεία εφαρμόζει πολιτικές εμπλουτισμού και ανανέωσης του στόλου της, διατηρώντας το μέσο όρο ηλικίας αυτού στα 4 έτη, ώστε να προσφέρεται άριστη ποιότητα υπηρεσιών. Η ενδυνάμωση του στόλου είναι διαρκής:
• σε θέματα αριθμού προσφερόμενων σκαφών,
• σε ποικιλία τύπων και διαμορφώσεων,
• στην ποιότητα συντήρησης και την αξιοπιστία νέων και υπαρχουσών συνεργασιών με εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό με βαθιά γνώση της φύσης των σκαφών αλλά και του αντικειμένου εν γένει
• με διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού και εμπλουτισμό του ανθρώπινου δυναμικού
• με τη συμμετοχή σε παντός είδους εκπαιδευτικά προγράμματα εξειδίκευσης και νέων συστημάτων και τεχνολογιών.
Στο ίδιο πνεύμα, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας αλλά και τη διαρκή αναζήτηση πρωτοποριακών λύσεων και αυτοματισμών των λειτουργιών της, που συμπαρασύρουν και επιδρούν θετικά στον κλάδο θέτοντας υψηλότερα πρότυπα.
Επικεντρωνόμενη στο ανθρώπινο δυναμικό της
η εταιρεία επενδύει αδιάκοπα στην εκπαίδευση και κατάρτιση, όχι μόνο σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο κουλτούρας, παιδείας και προσωπικής ανάπτυξης. Αγκαλιάζει και αξιοποιεί τη διαφορετικότητα, τις νέες ιδέες και οπτικές. Μεταλαμπαδεύει αξίες και αρχές, αφυπνίζει και προωθεί τη δια βίου μάθηση, συνεισφέροντας έτσι στο υψηλότερο επίπεδο του κλάδου.
Η τυποποιημένη διαχείριση του επισκέπτη ανήκει οριστικά στο παρελθόν, καθώς η Istion Yachting επιχειρεί και εφαρμόζει εξατομικευμένη προσέγγιση όπως οι ανάγκες των φιλοξενουμένων το απαιτούν και οι τάσεις της αγοράς και του περιβάλλοντος το επιβάλλουν. Προσαρμοζόμενη στις διαρκώς αυξανόμενες επιθυμίες για ευελιξία, η εταιρεία αναδιαμορφώνει την πεπατημένη των εβδομαδιαίων ταξιδιών, προσφέροντας ολιγοήμερες, ημερήσιες και ημιήμερες ακόμα κρουαζιέρες, κάνοντας την εμπειρία προσβάσιμη στο ευρύ κοινό με τον τρόπο που εκείνο το ζητά.
Η ενεργή συμμετοχή της εταιρείας στο διεθνές κλαδικό γίγνεσθαι -σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και συνέδρια-, σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση και διεύρυνση του ήδη ισχυρού δικτύου συνεργατών της παγκοσμίως, ενισχύουν τη διεθνή της παρουσία και εξωστρέφεια, διανθίζοντας τις προοπτικές διαμοιρασμού ιδεών, οπτικών και προσεγγίσεων μεταξύ των εμπλεκομένων.
Η αξιοσημείωτη online παρουσία, οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι πρωτοβουλίες για βιώσιμη ανάπτυξη και η επέκτασή της πέρα από τα ελληνικά σύνορα επιβεβαιώνουν την τόλμη της Istion Yachting να λειτουργεί αντισυμβατικά εντός ενός έντονα εναλλασσόμενου οικονομικού, κοινωνικού, πολιτικού και γεωπολιτικού περιβάλλοντος. Με εμπιστοσύνη στη δυναμική του κλάδου του Yachting αλλά και των ίδιων των ανθρώπων, συνόλων και ομάδων και με πίστη στα όσα μπορούν να επιτευχθούν με ομαδικότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη.