Eagles Resort

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Hotel Dining Experience
Κλάδος δραστηριότητας: Ξενοδοχείο
Ιστοσελίδα: https://www.eaglesresort.gr/
Το γαστρονομικό μας ταξίδι αναπτύσσεται σε έξι εξαιρετικά εστιατόρια, καθένα από τα οποία προσφέρει ένα μοναδικό συναίσθημα, άψογη εξυπηρέτηση και ένα περιβάλλον που αναδεικνύει την τέχνη της γαστρονομίας.

Το Lofos καλεί με τα ελκυστικά αρώματα της σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας συνδυασμένης με διεθνείς γεύσεις, αγκαλιάζοντας τους επισκέπτες σε ένα ζεστό περιβάλλον με διαφορετικό μενού κάθε μέρα.

Ο Eleonas προσφέρει μια βραβευμένη ιταλική εμπειρία φαγητού. Φημισμένο για τις παραδοσιακές πίτσες και τα φρέσκα ζυμαρικά του, δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη γαστρονομική αριστεία, αλλά και τα καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα.

Το Kamares καλεί τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι γεύσης με εποχιακά εμπνευσμένα γκουρμέ πιάτα. Το δείπνο στο ξύλινο μπαλκόνι με θέα το εντυπωσιακό νησί της Αμμουλιανής, υπόσχεται στον επισκέπτη ασύγκριτα ηλιοβασιλέματα που συμπληρώνουν τον προσεκτικά σχεδιασμένο κατάλογο. Είναι μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τη γαστρονομική τέχνη.

Το Armyra προσφέρει παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και το βράδυ μεταμορφώνεται σε ένα ρομαντικό εστιατόριο με θέα τη θάλασσα. Δείπνα με κεριά στην παραλία γίνονται πραγματικότητα, με ζωντανή ελληνική μουσική πάνω στο κύμα.

Το Vinum βρίσκεται στον κήπο μας ανάμεσα σε φοίνικες δίπλα στην πισίνα και είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις του κρέατος. Προσφέροντας prime cuts από τα καλύτερα ελληνικά και διεθνή αγροκτήματα, η προηγμένη ψησταριά Josper μας εξασφαλίζει την τελειότητα στο ψήσιμο. Το Vinum διαθέτει επίσης κελάρι με τεράστια ποικιλία κρασιών τόσο από την Ελλάδα, αλλά και από διεθνείς αμπελώνες για μια εξαιρετική εμπειρία φαγητού.

Το Melathron υποδέχεται τους φίλους της γαστρονομίας σε έναν κόσμο ποικιλίας. Από θεματικά πρωινά και δείπνα έως μια συνένωση μεσογειακής και ασιατικής κουζίνας, αποτελεί ένα γαστρονομικό ταξίδι όπως κανένα άλλο. Λιχουδιές από όλο τον κόσμο προσφέρονται για να ταρακουνήσουν τις γευστικές σας αισθήσεις.

Μία από τις νεότερες προσθήκες στο Resort, είναι η Οργανική Φάρμα, η οποία συνδυάζει αρμονικά την βιώσιμη γεωργία με την ελληνική γαστρονομική παράδοση. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να ανακαλύψουν έναν κόσμο φρέσκων, εποχικών και οργανικών προϊόντων συμμετέχοντας στην συγκομιδή λαχανικών και αυγών από κότες ελευθέρας βοσκής της φάρμας. Τα ίδια λαχανικά που μάζεψαν, στη συνέχεια μαγειρεύονται από τους σεφ μας, και οι επισκέπτες απολαμβάνουν τους καρπούς της δουλειάς τους, σε ένα πικ νικ ανάμεσα στην φύση.

Η χρήση των προϊόντων της φάρμας δεν σταματάει μόνο στο πικ νικ, αλλά τροφοδοτούν όλα τα εστιατόρια του Resort. Το καθιερωμένο Beach BBQ στο Ammos Beach Bar γίνεται αποκλειστικά με προϊόντα της φάρμας και το πιάτο ημέρας επιλέγεται προσεκτικά με λαχανικά που μαζεύτηκαν την ίδια ημέρα από τη φάρμα με βασικό γνώμονα την άριστη ποιότητα και γεύση. Κλασικά πιάτα ελληνικής κουζίνας, όπως μουσακάς και γεμιστά, σερβίρονται σε μία τοποθεσία ολοκληρώνει την εμπειρία ενός καλοκαιρινού, ελληνικού γεύματος, την παραλία.

Εμπνευσμένοι από την επιβλητική παρουσία του Άγιο Όρος, το Eagles Resort διοργανώνει βραδιές Αθωνικής κουζίνας, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτές γεύσεις που αντιπροσωπεύουν την πνευματική κληρονομιά του Αγίου Όρους, οδηγούμενοι σε μία γευστική περιπλάνηση τόσο στον πολιτισμό και την γαστρονομία της περιοχής, αλλά και σε μία εμπειρία πνευματικότητας μέσω της γαστρονομίας.