HOTELYZER

Υποψήφιος στην κατηγορία Best Hotel Management Consultant
Κλάδος δραστηριότητας: Διαχείριση Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων
Ιστοσελίδα: https://hotelyzer.gr/
Με έδρα τα Χανιά της Κρήτης, η Hotelyzer είναι ειδικός στη διαχείριση καταλυμάτων και ξενοδοχείων, αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής και την ανάλυση δεδομένων για τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας των ακινήτων και τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.
Στον πυρήνα των στρατηγικών μας βρίσκεται μια προσέγγιση βασισμένη σε αναλύσεις από ιστορικές καταγραφές και δεδομένα της αγοράς σε πραγματικό χρόνο που αξιοποιούνται για τη δημιουργία εξατομικευμένων στρατηγικών που ευθυγραμμίζονται με τα μοναδικ άχαρακτηριστικά και τους στόχους κάθε ξενοδοχείου.
Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένες διαδικασίες όπως η ανάλυση SWOT και επιλέγουμε
σχολαστικά συγκεκριμένους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPIs) προσαρμοσμένους στο προφίλ κάθε ξενοδοχείου. Αυτή η προσέγγιση παράγει κρίσιμα δεδομένα για την ανάλυση των επενδυτικών προγραμμάτων και την ανάπτυξη ενός στρατηγικού οδικού χάρτη. Το Σύστημα Διαχείρισης Εσόδων (RMS) αξιοποιεί τη δύναμη των δεδομένων για τη βελτιστοποίηση της τιμολόγησης, ευθυγραμμιζοντας την με τη ζήτηση της αγοράς και την αξία του ακινήτου. Ενισχυμένο από τεχνολογία AI, το σύστημα αυτό παράγει ακριβείς προβλέψεις, οδηγώντας σε μια στρατηγική προσανατολισμένη στο κέρδος, η οποία διασφαλίζει επίσης την αυξημένη ικανοποίηση των επισκεπτών.
Επιπλέον η υπηρεσία White Label, ενσωματώνει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες Concierge μας στη μοναδική ταυτότητα της μάρκας κάθε ξενοδοχείου. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στα ξενοδοχεία να παρέχουν μια προσαρμοσμένη, προσωπική εμπειρία στους επισκέπτες, βελτιώνοντας την διαμονή τους. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, συλλέγουμε και αναλύουμε δεδομένα επισκεπτών για να δημιουργήσουμε εξατομικευμένες εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους, μετατρέποντας κάθε διαμονή σε μια αξέχαστη ανάμνηση. Ακόμα, η υπηρεσία White Label της Hotelyzer δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ακινήτων να διατηρήσουν την κυριότητα της διαδικτυακής τους παρουσίας, παρέχοντάς τους αυτονομία και έλεγχο.
Η αφοσίωσή μας στην τεχνολογική καινοτομία είναι εμφανής μέσω των αυτοματοποιήσεων που χρησιμοποιούμε, με το 56% των μηνυμάτων προς τους επισκέπτες να αποστέλλονται
αυτόματα. Αυτή η προσέγγιση ενισχύει τη λειτουργική αποδοτικότητα, μειώνει το χειροκίνητο φόρτο εργασίας και δίνει στην ομάδα μας τη δυνατότητα να επικεντρωθεί σε εργασίες υψηλής αξίας.Ταυτόχρονα γίνεται πληροφόρηση στον επισκέπτη για μια άριστης ποιότητας άφιξη και ενημέρωση όλων των βασικών στοιχείων ώστε να έχει ένα ομαλό check in.
Η υπηρεσία Online Reception and Check in βελτιώνει τη διαχείριση των επισκεπτών, προσφέροντας στους επισκέπτες μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική εμπειρία άφιξης.
Επιπλέον το ταξίδι του επισκέπτη αναβαθμίζεται μέσω των πρωτοποριακών υπηρεσιών μας όπως 360 walking tour όπου με βάση τα δεδομένα, αυτή η εμπειρία παρέχει μια ολοκληρωμένη εικονική εξερεύνηση, προσφέροντας στους πιθανούς επισκέπτες μια ξεκάθαρη εικόνα του ξενοδοχείου ακόμα και πριν ολοκληρώσουν την κράτηση.
Η υπηρεσία Smart TV Cross-Selling παρέχει στους επισκέπτες εξατομικευμένες συστάσεις για αξιοθέατα, υπηρεσίες και δραστηριότητες. Αυτή η προσέγγιση με γνώμονα την τεχνολογία βελτιώνει την εμπειρία των επισκεπτών, ενώ παράλληλα δημιουργεί πρόσθετες ευκαιρίες εσόδων. Τέλος με την υπηρεσία Guest Wifi Scenario συλλέγουμε πολύτιμες πληροφορίες, ενώ παράλληλα βελτιώνουμε την εμπειρία των επισκεπτών. Οι επισκέπτες λαμβάνουν μια προσαρμοσμένη φόρμα, ενθαρρύνοντάς τους να παρέχουν σχόλια και κριτικές για το ξενοδοχείο.Η αφοσίωση στην ικανοποίηση των επισκεπτών αντικατοπτρίζεται στον εταιρικό μέσο όρο 9,33 , ο οποίος διατηρείται σταθερά στην πλατφόρμα Booking.com.
Συνοπτικά, η προσέγγιση μας μεταμορφώνει τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχείων και τον
τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες βιώνουν τη διαμονή τους.